19.10.2018

31. Tulevaisuudenhaaveita


Rahavarojen kasvettua Bennyn säästäväisen toiminnan sekä ahkeran työskentelyn tuloksena Parker Bay vihdon remontoitiin. Keittiö sai uuden lattian ja uudet kaapistot.
Niissä otettiin huomioon nuorten neitien maku ja vaikka nämä eivät olleet lattioihin tyytyväisiä, keittiö kokonaisuudessaan oli heille suuresti mieleen.
-Älä pudota sitä pulloa,
Cloe komensi.
-Älä pomota mua.
-Jos se hajoaa lattialle, niin Cia saa lasinsiruista haavoja,
Cloe huomautti tomerasti.
-Kato, ei pudonnut. Duh!
Keittiössä kokkaava Cheyenne pudisti päätään sisarustensa nälvimiselle. Hän totesi, että oli paljon parempi olla puuttumatta siihen ollenkaan.
Benny hoiti Cian opettamisen sekä huolehti pääsääntöisesti tytön tarpeista.
Vastentahtoisesti Che oli ottanut vastuualueekseen ruuanlaiton. Hän tosin tähtäsi ravintola-alalle, mutta aina teini-ikäistä ei olisi huvittanut kokkailla.
Cloe huolehti kätevänä siminä talon esineet kuntoon sekä oli ylipäätään jonkinlainen jokapaikan höylä. Hänelläkin oli suunnitelmia, mutta vielä toistaiseksi hän ei halunnut kertoa niistä kenellekään.
Coco taas oli päättänyt tulla parhaaksi mahdolliseksi baarimikoksi.
Cialla ei ollut vielä minkäänlaisia suunnitelmia. Tyttö nukkui viattoman lapsen unta ja jokainen päivä oli hänelle vielä tuore.
-Cian synttärit on ihan pian,
Cloe sanoi sisarilleen.
-Meidän pitää leipoa kakku,
Coco tuumasi.
-Ja sanoessasi meidän, tarkotat mua,
Cheyenne huomautti kuivasti.
-Tietty.
-Kiitti.
-Ole hyvä vaan.
Tällä välin puheena oleva pienokainen oli herännyt ja kävi omatoimisesti potalla.
Rappuset olivat himpun verran pelottavat, mutta rauhallisesti, porras kerrallaan, Cia laskeutui alakertaan.
Hänestä oli tullut melko itsenäinen taapero vastoin tahtoaan ja oli hetkiä, jolloin tyttö kiukutteli sen johdosta.
-Hei pikkupimu! Onko sulla nälkä,
Coco kysyi huomattuaan sisarensa hipsivän paikalle.
-Joo!
Ei aikaakaan niin Cia oli istutettu tuolille ja hänen syliinsä oli laskettu lautanen täynnä lämmintä ruokaa.
-Iso tyttö,
Cia varmisti muilta.
-Niin on. Isot tytöt istuu oikealla tuolilla.
Tämä sai Cian säteilemään.


**********

-No, miltä se synttärikakku maistuu,
Che kysyi.
-On se vähän imelää,
Cia vastasi osaamatta valehdella ja Coco vei käden suulleen ettei kakunpalat lentäisi ulos hänen alkaessaan tirskua.
-Hei-hei, tytöt, nyt vähän kunnioitusta isin leivontataitoja kohtaan,
Benny esitti olevansa näreissään ja sai Cloenkin nauramaan hervottomasti.
Eikä kulunut kuin hetki, niin myös hänellä oli syntymäpäivä ja Cloesta tuli vihdoin täysi-ikäinen. Hän pohti hetken mitä toivoisi ennen kynttilöiden puhaltamista ja päätti sitten mennä sillä toivella, joka oli poltellut hänen mieltään jo monta kuukautta.
"Voi anna kaiken toteutua,  ole niin kiltti", Cloe tuumi ja puhalsi kynttilät sammuksiin.
-No, mitä sinä ajattelit alkaa tekemään?
-Tuota.. Minä olen ottanut selvää yhdestä isosta hyväntekeväisyysprojektista Selvadoradassa. Siellä tarvitaan paljon apua ja taitavia käsiä ja minä ajattelin lähteä sinne, jos... sinä vain pystyt maksamaan?
-Oikeastiko minun pieni tyttöni lähtee niin kauas? Selvadorada on ihan järkyttävän matkan päässä,
Bennyn silmään kihosi kyyneliä pelkästä ajatuksesta.
-En mä oo enää mikään pieni tyttö, isi. Ja mulla on ihan hirvittävä palo auttaa muita. En tietenkään voi lähteä jos mun asumis- ja ruokakuluja ei makseta, mutta...
Benny oli hetken hiljaa ja katsoi tutkivasti vanhinta tytärtään.
-Eiköhän meillä ole siihen varaa.
-Voi isi,
Cloe kiljahti ja ryntäsi Bennyn kaulaan.
-Muistahan sitten välillä laittaa sähköpostia ja soitellakin.
-Tottakai!**********


Tässä tapahtuu taas vanhenemisia pikaisesti ja kuten tästä selviää, Viidakossa -lisäosa lopulta ostettu. Se toi mukanaan kivoja lisäjuttuja, mutta varsinainen seikkailu viidakossa on kyllä vähän... laimea. Testipelissä yritin päästä niin pitkälle kuin mahdollista ja matka tyssää kyllä yhteen porttiin, joka "ehkä aukeaa seuraavalla matkalla". Tämä vastaus tuli kerta toisensa jälkeen, useammista matkoista huolimatta, joten ehkä simin pitää juosta sillä vanhukseksi asti päästäkseen eteenpäin...

Cloe on kuitenkin nyt siis aikuinen ja lähtee seikkailemaan ja tutustumaan uusiin simeihin viidakon liepeillä. Hänestä kuulemme tiiviisti vielä jatkossakin, sillä hän on toinen perillisehdokkaista. Minulla meni pitkään valita kummalla kahdesta ehdokkaasta haluan jatkaa ja lopulta "tarina" voitti. Se alkoi kehkeytyä päässä ja sillä oli oma tahtonsa. Tulevaisuudessa teillekin selviää kuka, mitä ja miksi =)
2 kommenttia:

 1. Hyvä että perheen elämä alkaa asettua uomiinsa Lianan lähdön jälkeen. Jotain seurauksia saattaa vielä toki olla, ainakin Ciaa lienee alkaa jossain vaiheessa kiinnostaa että miksi äiti ei ole mukana heidän elämässään.

  Cloen ja kaksosten tulevaisuudensuunnitelmat kuulostavat hyvin mielenkiintoisilta. Odotan innolla sitä, että saadaan tietää kenestä tulee perijä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe on löytänyt oman rytminsä Lianan jälkeen. Kaikki jakautuu aikaan ennen ja jälkeen Lianan lähdön. Tytöt ovat pitkävihaisia ja katkeria äitinsä lähdöstä, semminkin kun tästä ei ole kuulunut yhtään mitään.

   Tytöillä totta tosiaan on omat suunnitelmansa ja Cloe otti ensimmäiset askeleet itselliseen elämään. Seuraavassa osassa selviää taas jo vähän lisää asioita, mutta siitä sitten myöhemmin =)

   Poista