5.11.2018

36. Minä sinua vaan

Jatketaan Jenni Vartiaisen viitoittamana ;-)**********
-Hei, sinä olet varmaan Cloen sisko,
tuntematon vaalea mies sanoi ja alkoi tervehtiä poskisuukoin.
-Olen Cia ja joo, kyllä, olen Cloen sisko.
Cia änkytti ajatusten katkeillessa. Mitä hittoa? Oliko tämä Mark? Syntisen komea ja sai Cian jalat veteliksi sekunneissa. Mies myös tuoksui erittäin hyvälle.
-Tietokoneeni joutui erittäin vikkelien apinoiden uhriksi ja puhelin ei kestänyt viidakon kosteutta, joten en ole saanut sisartasi kiinni. Minulla oli kuitenkin tämä osoite tallessa. Ai niin, unohdin esitellä itseni. Mark Goodman.
-Niin mä arvelinkin. Cloe on kertonut susta paljon. Hän muutti poikansa kanssa jokin aika sitten San Myshunoon, sai sieltä edullisen asunnon ja Connorille löytyi sieltä hyvä esikoulu ja Cloe saa hänet samaan paikkaan kouluun sitten myöhemmin.
-Poikansa?
Cia herahti nauramaan Markin ilmeettömille kasvoille.
-Anteeksi. Connor on oikeasti meidän veli. Tai velipuoli. Isä sekosi vanhoilla päivillään ja tekaisi vielä yhden pienokaisen lisää. Tottakai Saint Cloe otti hänet hoitaakseen. Kuulostipa se kitkerältä. Pahoittelut. Olihan jonkun pakko ottaa poika ja minä... Sanotaanko näin, että en nyt ihan vielä ole valmis olemaan äiti. Edes veljelleni.

Mark oli täysin hiljaa ja vain katseli Ciaa. Nainen vaikeni lopulta itsekin ja tutki miehen kasvoja. Tämän ei olisi pitänyt olla komea, ei sitten niin millään mittapuulla. Silmät olivat aavistuksen raskaat, huulet aavistuksen liian leveät ja paksut, leuka hieman turhan jykevä, mutta jokin näissä epätäydellisten piirteiden kokonaisuudessa sai miehen näyttämään syötävän hyvältä ja tämän katse tuntui porautuvan suoraan Cian sieluun.
-Anteeksi että tuijotan. Olet ihan häkellyttävän kaunis enkä tahdo saada silmiäni irti sinusta,
Mark yhtäkkiä sanoi.
-Ja selkeästi käytöstapani ovat ruostuneet viidakossa. Anteeksi.
-Kun komea mies kehuu mua häkellyttävän kauniiksi, niin käytöstavoissa ei todellakaan ole mitään vikaa.
Cia tajusi flirttailevansa ja yritti potkia itseään. Lopeta! Cloe on rakastunut tähän kaveriin.
-Tulehan nyt sisälle kun oot täällä.
Mark käveli asuntoon ja ällistyi totaalisesti. Olihan hän toki arvellut, että Cloe oli varakkaasta perheestä, sillä nainen oli vuosikaudet tehnyt hyväntekeväisyystyötä saamatta palkkaa mistään, mutta että tällainen lukaali!
Piper Parker! Mark tajusi saman tien kenen maalauksista oli kyse. Cloe ei ollut koskaan brassaillut kuuluisalla isoäidillään.
Keittiö oli suurempi kuin hänen koko asuntonsa oli ollut Selvadoradassa, Mark pudisteli päätään hitaasti.
Hän tunsi myös jäätävää syyllisyyttä. Cloe. Mark tiesi, että Cloe oli rakastunut häneen. Nainen ei kyennyt peittelemään tunteitaan. Cloe oli sellaisilla tavoin hyvä sim, että pyhimys ei todellakaan ollut kaukaa haettu. Mark oli hätkähtänyt ensin Cian sanoja, mutta tajunnut niiden olevan totta. Hän oli myös rakastunut. Ensi silmäyksellä. Cloen sisko Cia oli upein nainen, jonka Mark oli koskaan nähnyt ja tämän kirpakka jutustelu oli vain piste iin päälle. Cia ei ollut täydellinen, mutta hän oli äärimmäisen haluttava ja viehättävä ja Mark arveli, että hänellä ei tulisi naisen seurassa tylsää hetkeä koko loppuelämänsä aikana. Loppuelämä? Oliko hän tosiaan muutaman hetken jutustelun jälkeen valmis puhumaan loppuelämästä? Kyllä. Hän oli.

Mark jäi toistaiseksi asumaan Parker Bayhin ja kaksikon ystävyys syventyi, samoin kipinöinti heidän välillään.
-Kuulemma muutama isoäitisikin taulu on tässä näyttelyssä esillä,
Mark sanoi astellessaan Cian kanssa taidenäyttelyyn.
-Onpa kiva nähdä jotain muutakin Piperin töitä kuin vain ne, jotka meillä on kotona.
Näyttelyn jälkeen pariskunta oli jo lähdössä kun Mark tarttui yllättäen Ciaa käsistä.
-Odota hetki, jutellaan.
Sähkö värisi heidän välillään ja Cia tunsi sen sykähdykset sormenpäistään aina varpaisiin asti.
-Minä olen nauttinut suunnattomasti tästä ajasta jonka olen asunut luonasi.
-Ei valittamista,
Cia vastasi varovaisesti. Oliko Mark lähdössä?
Yhtäkkiä mies veti hänet tiukaan syleilyyn ja Cia tunsi miehen sydämen tiheän sykkeen rintaansa vasten. Jännittikö Mark?
-Minä pidän sinusta hurjan paljon,
Mark kuiskasi ja matala ääni sai melkein voihkaisun purkautumaan Cian huulilta.
-Mäkin pidän susta, hyvin paljon,
Cia kuiskasi ja tunsi miten Mark värähteli hänen huultensa koskettaessa miehen korvalehteä. Miten niin iso, leveäharteinen mies saattoikaan tuntua paitsi turvalliselta, myös särkyvältä?
Äkkiä Cia sai tuta Markin vahvuuden, sillä mies kiepautti hänet intohimoiseen suudelmaan ja koko Cian sisikunta heitti voltti useampaan kertaan.
-Huh, se oli aika kuumaa,
Cia tuumi.
-Mennään hetkeksi ulos viilentymään.
-Cia... minä... Olen pohtinut tätä niin paljon.
-Kerro vaan.
Markin lämmin käsi vetäytyi hänen hartioiltaan, veti hänet pystyyn.
-Sinä olet jotain yllättävää, jotain mitä en osannut edes odottaa. Tiedän, että tämä tulee todella pian, mutta Cia, olen ihan täydellisen rakastunut sinuun.
-Tuletko vaimokseni?
Cia katsoi järkyttyneenä edessään polvistuvaa miestä. Hän halusi, voi miten hän halusikaan suostua!
-Mark, ei. En minä voi.
Pettymys miehen kasvoilla melkein mursi naisen kyyneliin.
-Cloe...
Muita sanoja ei tarvittu. Mark ymmärsi.
-Anteeksi että itken. Anteeksi.
-Ei sinun tarvitse pyytää anteeksi.
-Mennään sisälle juttelemaan. Puhutaan tämä asia kunnolla läpi siellä lämpimässä.
-Mark... Hyvä on. Puhutaan.
Ja niin hyvät olivat Markin puhujanlahjat, että Cian mieli kääntyi.
Hän ymmärsi, että vaikka Cloe rakastaisikin Markia, ei Mark rakastanut eikä koskaan ollut rakastanut hänen sisartaan. Cia oli onnensa ansainnut ja sitä hän oli, täydellisen onnellinen, tämän vahvan miehen käsivarsilla.**********


TaloesittelyKaikista aikomuksista huolimatta perheelle tulee muutto, sillä nykyinen talo oli vain kertakaikkisesti liian iso. Se oli tehty kolmen sukupolven tarpeisiin ja silloin se oli ok. Tästä eteenpäin lapsiluku on kuitenkin tarkoitus pitää mahdollisimman maltillisena ja mietin miten toimin siinä vaiheessa, kun kolme sukupolvea uhkaa tulla samalle tontille. Nelonen antaa mahdollisuuksia tehdä asioita eri tavalla, peliä menettämättä, joten voihan se olla, että tuleva perijä muuttaa omilleen jonnekin ihan toisaalle ja aloittaa rahan keräämisen alusta. Juuri nyt perheellä on ihan liikaa varoja ja siksi Cia ei ole töissä eikä ole menossa töihin. Yritän saada hänet parhaani mukaan tuhlaamaan rahoja ihan mihin tahansa =D

Talon julkisivu.
Talo on rakennettu amerikkalainen unelma -tyyliin ja löytyykin Sims4:n latausvalikoissa nimellä American Dream by Heta.
Talossa on useita eri ulokkeita ja nelosen hyvä puoli on, että simit eivät jää samalla tavoin jumiin kuin kolmosessa jos jossain ei ole "tarpeeksi tilaa kulkea". Huoneista voi siis tehdä pienempiä ja tiiviimmin sisustettuja. Kovin pieniä en joka tapauksessa niistä voi tehdä, sillä kuvaaminen muuttuu hankalaksi jos huoneissa ei ole yhtään tilaa käännellä kameraa.
Talon takapiha hyötypuutarhan puolelta. Piha on suurimmalti osalti laatoitettua pintaa, sillä rahaa piti todellakin käyttää niin paljon kuin pystyi ja keksi. Takaosaa hallitsee myös iso terassi, jossa on paitsi oleskelutila, myös grilli ja pöytä tuoleineen.
Takapihalle on saatu mahdutettua myös uima-allas, jokaisen periamerikkalaisen kodin must have ;-) Kuvasta oikealle on näkymättömissä leikkipaikka lapselle/lapsille.
Markin puolesta tontin ehdottomasti paras puoli on suora näkyvyys venesatamaan ja hänen haaveissaan onkin ostaa purjevene tulevaisuudessa.
Jokaisen kodin sydän on keittiö. Täällä se on kompaktin kokoinen ja silti kaikki tarpeellinen löytyy astiakaappeja myöten.
Hella ja jääkaappi ovat pelin kalleimmat, 10 000 simoleonia tai päälle molemmat. Silti rahaa taloudella käytettävissä ihan liikaa.
Keittiö on siis sisääntulosta oikealla ja tässä sisääntuloaula, jonne ei kaariaukkojen vuoksi saa käytännössä sijoitettua mitään järkevää.
Sisääntulosta vasemmalla on olohuone ja tänne olen asettanut baaritiskin. Tulipalon torjuntajärjestelmä ei ole kaunis, mutta äärimmäisen tarpeellinen hätätilanteessa.
Myös olohuone on pieni ja kompakti. En vielä tiedä miten hyvin kuvaaminen näissä tiloissa tapahtuu.
Toinen talon kylpyhuoneista. Molemmat sisustettu samalla tyylillä. Yritän saada pesukoneet vielä mahdutettua talouteen.
Lasta varten sisustettu huone. Huoneessa on tilaa sijoittaa toinenkin kapea sänky tarpeen vaatiessa.
Master bedroom. Taulut puuttuvat vielä seiniltä, mutta niille on tarkoitus siirtää Piperin taidonnäytteitä. En ollut huomannut edes verhojen puuttumista, mutta Mark ja Cia lienee tarvinnevat vähän yksityisyyttä...
Makuuhuoneessa on talon toinen takka. Takan puoleisessa ulkoseinässä on "autotallin ovi". Kyseinen tuote löytyy harrastusten alta ja siihen ilmeisesti voi taiteellisempi sim maalailla jotain.

Viimeisenä huone taaperoa varten. Kuvan näkymättömässä kulmassa vasemmalla on myös vauvan sänky.


**********


Suvun jatkaja on siis Cia. Kuten olen kertonutkin, pohdin pitkään Cloen ja Cian välillä. Cloe on tavattoman kaunis ja jos olisin valinnut puhtaasti ulkonäön perusteella, valinta olisi ollut hän ja olisin saanut aikaan hyvän tarinan varmasti hänelläkin. Kuitenkin tarina, jonka nuorimmalle sisarelle keksin veti pidemmän korren.

3 kommenttia:

 1. Vaikka Cloe ehkä olikin näistä perijävaihtoehdoista mun lemppari, niin en mä voi sanoa olevani pettynytkään siihen että Cia valittiin. Hän on varmasti ihan yhtä hyvä perijä kuin Cloe olisi ollut jos hän olisi tullut valituksi. Mark puolestaan... Persoonallisen näköinen mies ainakin on, mutta luonteesta en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata. Ehkä se selkiytyy sitten tarinan edetessä.

  Tuo uusi talo on muuten tosi hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tästä juonikuviosta vähän draamaa lisää tarinaan ja molempien luonne alkaa tuossa ajan kanssa enemmän avautua ja hahmottua. Sinnittelin valinnan kanssa viimeiseen asti ja lopulta tosiaan tämä Cian tarina tuntui toimivammalta.

   Kiitos =) Rakensin sitä aika pitkään ja hartaasti ja sain siitä lopulta juuri sellaisen kuin halusinkin =)

   Poista
 2. Simsissä nää kosinnat ovat ihanan romanttisia. Mietin joskus, miltä tuntuisi tällainen kosinta, että mies polvistuisi eteeni. Itselleni sitä ei suotu, mentiin vaan kultasepän liikkeeseen ja kaverrutettiin kihlasormukset. Ehkäpä muakin vielä jonain päivänä...

  VastaaPoista