1.11.2019

82. Tie sydämeen käy...

Joulua Greg juhlisti yksin. Isä ja Fanny olivat kyllä pyydelleet häntä kovasti lentämään Sulanille jouluksi, mutta Greg totesi heille, että hänellä riitti todella paljon koulutöitä, jotka tulisi saada jouluvapailla tehtyä.
Kuusen koristelu onnistui hänen mielestään oikein hyvin ja kotoa saadut lahjat hän asetteli kuusen alle. Mieli oli erittäin haikea ja hetken hän pohti, että kutsuisi Ronnyn ja Levin kylään. Sitten hän muisti, että molemmat pojat olivat alkaneet seurustella ja olivat lähteneet tyttöjen kotiin jouluksi.
-Talvitaatto! Sä muistit mut!
Greg oli vilpittömän hämmästynyt ja se nauratti partasuuta.
-Tietenkin minä muistan sinut enkä olisi missään nimessä jäänyt tulematta tänne ja tuomaan omia lahjojani.
-Oikeesti, mä olen ihan sanaton.
-Gregory Parker, sinulla on ollut todella vaikea lapsuus ja olen nähnyt sinun kompurointisi ja sinnittelysi syksyn ja alkutalven aikana. Olen erittäin ylpeä siitä, miten olet kasvamassa miehen mittaiseksi. Halusin muistaa sinua erityisesti tällä lahjalla ja toivon, että se helpottaa asioita tulevaisuudessa. En yleensä tämänkaltaisia lahjoja anna, mutta näen tarpeesi ja tiedän ponnistelusi. Jatka samalla tiellä Gregory.
Taaton paketissa oli iso tukku rahaa ja Gregin silmät levisivät hämmästyksestä.
-Kiitos Taatto,
hän syöksähti halaamaan miestä ja tämän silmät kyyneltyivät hieman salaa. Nopeasti hän pyyhkäisi tumpullaan silmäkulmansa ja irrottautui sitten hymyillen leveästi.
-Ja nyt poika, menehän tapaamaan ystäviäsi. Sinä ehdit hoitaa ne läksyt huomennakin. Kuka tietää, ehkä joku niistä on sinun tulevaisuutesi valittu.
Taatto iski silmää ja katosi. Gregory virnisti itsekseen ja otti sitten kehoituksesta vaarin.
Kyseisessä asunnossa asui viisi saman lukion tyttöä. Yllättäen taidepainotteinen lukio, joskin siinä oli myös se liikunta, kiinnosti enemmän naissukupuolen edustajia ja Gregorylle tämä oli pelkkää plussaa. Hänen lisäkseen koulussa ei ollut montaa sinkkupoikaa ja kuhina Gregin ympärillä oli mittavaa. Hän kuitenkin suhtautui pääsääntöisesti tyttöihin kuin ystäviin, mutta olihan se mukavaa olla haluttu, sitä poika ei kiistänyt. Punatukkaisesta Pariss Washingtonista oli tullut äkkiä tosi läheinen hänelle ja Gregiä ehkä hetkittäin hieman harmittikin, että hän ei tuntenut mitään värinöitä tytön suuntaan.
Vaalea Martha Adamson oli erittäin viehättävä tyttö hänkin eikä toinen Riccin sisaruksista, Marilyn, ollut yhtään vähemmän viehättävä.
Gregory otettiin ilomielin vastaan ja hänet istutettiin saman tien sohvalle ja naisenergia pyöri hänen ympärillään. Siinä olisi moni vähäisempi poika sekoittanut päänsä, Greg arveli, mutta hän ei kokenut itseään vähäiseksi.
Rosalyn Ricci saapui myös paikalle kuullessaan lintuparven sirkuttavan ja loi Gregoryyn flirttailevia silmäyksiä. Greg hymyili ystävällisesti, sillä paikalla ei ollut vielä sitä yhtä ainoaa, jota hän odotti.
Ayeshan saapuessa Gregoryn hymy syveni aavistuksen. Hän oli jossain määrin ihastunut tähän tyttöön eikä vähäisin syy tietenkään ollut nuoren pojan mielestä tytön upeat muodot. Tämän lantio oli sitä mallia leveä ja takapuoli pyöreä, rintamuksesta nyt puhumattakaan, että siinä pojalla jos pojalla sekosi konseptit. Greg piti kuitenkin päänsä kylmänä ja kohteli tätäkin tyttöä kuin ystävää. Se selkeästi hämmensi Ayeshaa, joka oli tottunut omasta puolestaan saamaan jokaisen pojan kuolaamaan. Kirjaimellisesti.


**********
-Siis mistä tää elokuva kertoo?
-En mä tiiä. Totta puhuen tää on tosi sekava. Toi friidu selailee Simderiä ja tapailee jotain friikkejä. Tää on aika huono leffa,
Gregory totesi.
Ovelta kuului koputus ja Gregory tunsi saman tien jännityksen kihelmöivän sisällään.
-Sisään vaan! Ovi on auki.
-Sä oot aika luottavainen Parker,
Ayesha totesi ällistyneesti.
-Se on meillä Sulanilaisilla verissä. Luottaminen,
Gregory sanoi ja nousi halaamaan tyttöä. Hän nautti hetken aikaa tämän tuntemisesta itseään vasten, mutta vetäytyi nopeasti ennen kuin se aiheuttaisi hänessä näkyviä muutoksia.
-Sun täytyy opetella täällä suurkaupungissa vähän varovaisuutta,
Ayesha opasti ja Greg virnisti iloisesti.
-Mitä leffaa te katotte?
-En mä tiedä, mut jotain, jonka juonessa ei oikein tunnu olevan päätä eikä häntää.
-Miks ihmeessä te katotte sitä sitten?
-Se on yksi keskiaikaisista kidutusmuodoista,
Gregory vastasi naama peruslukemilla ja Pariss tirskahti.
-Ei kun siis me laitettiin vaan leffakanava auki ja tää sieltä tuli, mut toi Gregin selitys oli kyllä paljon parempi,
Pariss sanoi.
-Mun selitykset on aina parempia.
-En ehkä menis niin pitkälle.
-Mä ehkä menisin.
-Mitä jos menisit tekemään ruokaa? Mulla on nälkä.
-Teetkö sä ite ruokaa,
Ayesha kysyi ja ennestäänkin isot silmät levisivät lautasen kokoisiksi. Gregin teki juuri sillä hetkellä ihan kauheasti mieli suudella tytön suuta, joka oli täydellisen oon muotoinen.
-Teen.
-Tää mun on pakko nähdä!
-Mistä sä oot oppinut ruuanlaittoa?
-Mun nonno oli kuuluisa kokki...
-Minkä niminen,
Ayesha keskeytti.
-Haulani Kahawai.
-Oliko Haulani sun isoisä?
Ayeshan ääneen oli hiipinyt kunnioittava, lähes harras sävy ja Gregory mietti, että hän voisi rakastaa tyttöä vain tämän hetken takia.
-Ai sä tiedät mun nonnon?
-Kuka ei tietäis?! Ihan käsittämätöntä! Tiesitkö, että sillä oli ihan järjettömän kuuluisa tortelliniresepti? Se ei koskaan jakanut sitä kenenkään kanssa ja nyt sitä ei enää saa mistään!
-Ai ei vai? Mitä sä luulet, että mä oon tekemässä?
-Hummeritortellinia?
Ayeshan ääni jo värisi.
-Se antoi sulle sen reseptin?
-Tietty. Miksi ei olis antanut? Mun faija valmistaa tätä samaa itse asiassa joka sunnuntai.
-Sun faijakin tietää sen,
Ayesha voihkaisi.
-Mitä sä maksat jos sä kirjoitat sen reseptin mulle?
Kysymys tuli hätäisen vaativana ja Greg alkoi nauraa.
-Maista ensin tätä ja keskustellaan asiasta sitten.
Hän iski silmää ja Pariss hykerteli olohuoneessa. Hän oli kyllä ymmärtänyt ystävänsä ihastumisen Ayeshaan, vaikka toinen tyttö ei tätä itse nähnytkään. Vielä. Samalla tavoin kuin Greg oli Parisskin harmissaan siitä, että ei kokenut poikaan mitään vetoa. Gregistä joku saisi vielä jonain päivänä kunnon miehen. Pariss ei kuitenkaan voinut parhaalla tahdollakaan toivoa, että se olisi Ayesha, sillä tytön materialistisen kylmä puoli oli hänelle tuttuakin tutumpi. Miehet eivät sitä yleensä nähneet, sillä he eivät päässeet ikinä tytön täydellisen kropan ylitse. Ayesha sai olla ihan minkälainen bitch tahansa ja miehet sallivat sen hänelle. Ihan kuten Gregorykin, Pariss huokaisi itsekseen.**********
Pelistä puuttui jälleen kerran käytännössä täysin naispuoliset, teini-ikäiset simit, joten nyt kun keksin miten voin heitä tuoda pelipohjaan lisää sen siitä kärsimättä, istutin kaupunkiin tämän tyttöjoukon sekä pari muuta ylimääräistä. Näette heitä tulevissa osissa. Näillä kyseisillä simeillä ei ole pelattu. He ovat joko jonkun toisen luomuksia tai itse tehtyjä. Näiden joukossa mahdollisesti on Gregory tuleva puoliso. Sen enempää en vielä sano.
4 kommenttia:

 1. Hyvä osa! Ayesha on kyllä nätti, mutta toivotaan että joko a) ei ole täydellinen bitch (kuten Pariss ilmaisi) Gregille tai b) Greg ei mene pelkän ulkonäön mukaan valitsemaan itselleen vaimoketta. 🤔 Gregillä on vähän piirteitä kunnon teinipoikamaisuudesta, mikä tuo ainakin mulle lukijana hihityksen huulille! 🤭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että olen saanut hahmossa esille juuri niitä piirteitä, joita olen halunnutkin lukijan näkevän =) Tällaisia hahmoja kirjoittaessa on helpompi tehdä hahmoista hieman karikatyyrimaisia, jotta lukijan on helpompi ylipäätään päästä hahmoon sisään.

   Greg on valintojen edessä, enkä vielä tässä vaiheessa kerro mitä tulee tapahtumaan, sillä parin osan päästä se on lukijoidenkin tiedossa =)

   Poista
 2. Kiva, että Gregin elämä alkaa hiljalleen mennä parempaan päin. Nuo hänen uudet ystävänsä ovat kyllä oikein nättejä ja muutenkin kivan oloisia. Greg ansaitsee kyllä onnea elämäänsä, joten sikäli olen hieman huolissani tästä Ayeshaan ihastumisesta, jos tyttö ihan todella on sellainen kylmä materialisti kuin Pariss kuvailee hänen olevan. Jos näin todella on, niin toivon Gregoryn huomaavan sen ajoissa, ennen kuin hän on ihan aidosti korviaan myöten rakastunut. Gregoryn sydän on jo niin särkynyt, että olisi erittäin ikävää, jos hän olisi täysin rakastunut, ja sitten jonain päivänä huomaisi, millainen Ayesha todella on. Toki voihan se olla niinkin, että Ayesha rakastuu Gregiin ihan aidosti ja oikeasti ja materialistinen luonne ja tunnekylmyys jäävät aivan taka-alalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ayeshan luonteenpiirteissä on materialisti ja snobi, joten hän todellakin on Parissin kuvaama biaatch niiltä osin. Sitähän ei vielä tiedä, miten hän tulee tulevaisuudessa muuttumaan vai tuleeko. Greg on ihastunut vahvasti, mutta riittääkö se rakkauden pohjaksi? Aika näyttää ( melko pian ).

   Poista