21.9.2018

24. Ei kahta ilman kolmatta?

Mennään suoraan seuraavaan osaan.


**********
Cloe kasvoi vauhdilla ja hän peri äitinsä värityksen silmiä lukuunottamatta.
Piper nautti täysin siemauksin uudesta asemastaan isoäitinä ja lastenhoitajana.
Itseään säästelemättä nainen leikki Cloen kanssa ja tyttö hihkui riemusta.
-Lentokone,
Piper ohjeisti ja Cloe ojensi kätensä tottelevaisesti sivulle.
Piper kiepsautti tytön selästään pois ja lennätti tätä ilonkiljausten raikuessa seinistä.
-Ovikello,
Piper sanoi lopettaen liikkeen kesken ja katsoen liioitellun hämmästyneenä Cloea. Tyttö toisti ilmeen ja nainen purskahti nauramaan.
-Hyvänen aika Bella! Sinähän olet valtava! Onko sieltä tulossa kaksoset?
Piper oli ällistynyt nähdessään tyttärensä pitkästä aikaa.
-Voi kun olisikin, mutta ei. Sieltä tulee kolme!
-Kolme?! Mitä ihmettä?!
Bella nauroi hersyvästi.
-Meillä on kuule aika hedelmällinen suku.
Piper silitti kunnioittavasti tyttärensä kaareutuvaa vatsakumpua.
-Täti,
Benny sanoi Cloelle tämän tuijottessa isäänsä ja osoittaessa sormellaan Bellaa.
-Täti,
Cloe toisti täydellisesti.
-Miten sinä voit?
-Minä voin ihan loistavasti äiti. Mitä nyt välillä tuntuu, että nämä yrittävät potkia kylkiluut poikki tapellessaan tilasta, mutta onneksi tämä kohta helpottaa,
Bella sanoi nauraen.
-En ikinä ajatellut, että sinä ja Ishaan alatte hetikohta lisääntymään,
Piper tunnusti ja sai tyttärensä nauramaan hersyvästi.
Cloe katseli ihmetellen tätä kaikkea. Mummi oli hänen mielestään liikaa nyt poissa ja tyttö alkoi vaativasti kutsua Piperia. Tämä kiirehtikin nostamaan lapsen syliinsä ja Cloe oli jälleen tyytyväinen ollessaan huomion keskipisteenä.
Lianan toisen synnytyksen aika tuli ja nainen heräsi rankkoihin supistuksiin.
-Yritä syödä jotain ennen kuin lähdetään sairaalaan,
Benny huolehti ja ryntäsi itse suihkuun.
-Benny! En mä pysty syömään nyt mitään. Lähdetään jo!
Lianalle oli ilmoitettu, että tällä kertaa sairaalaan oli tultava, sillä lapsia oli tulossa kaksin kappalein. Parkereiden hedelmällisyys alkoi saada suorastaan legendaariset mittasuhteet. Bo ja Maki olivat sentään saaneet vain yhden lapsen ja Bo oli jo ilmoittanut, että se jäisi heidän ainoakseen. Parkereiden talous kuitenkin lisääntyi kahdella tyttölapsella, joille annettiin nimet Coco ja Cheyenne.
Talouden miehet hoitivat nykyisellään puutarhan, sillä naisilla oli kädet täynnä lapsukaisissa. Aika vain tuntui valuvan käsistä, sillä koko elämä pyöri kolmen pienen ympärillä ja mitään muuta ei ollut olemassa.
-Näin kultaseni, pestään sinut puhtaaksi,
Liana höpötti Cloelle. Tyttö ei ollut saanut viime aikoina juurikaan äitinsä huomiota, sillä pikkusiskot olivat lähes koko ajan joko nälissään, likaisissa vaipoissa tai muuten vain vailla huomiota.
-Liana, Coco ja Che olisivat jo valmiina lähtöön,
Benny tuli ilmoittamaan vaimolleen.
-Tässä menee kuule nyt vielä hyvä tovi. Pistä tytöt vaikka leikkimään,
Liana komensi. He olivat lähdössä koko perhe ulos syömään ja naista todellisuudessa vähän hirvitti.
Punatukkainen Cheyenne, tai Che, kuten häntä perheen kesken kutsuttiin, puhui sisarelleen kaksosten omalla kielellä kiivaasti näytti selittävän jotain vastahakoiselle sisarelleen.
Tummahiuksinen Coco näytti vähintäänkin epäileväiseltä. Hän oli selkeästi sisartaan varautuneempi.
-Tulkaahan tytöt. Mennään leikkihuoneeseen. Äitillä menee vielä siskon kylvetyksessä aikaa.
Benny luotsasi kaksoset nukkekodin ääreen. Tytöille oli sisustettu ihan oma huone leikkimistä varten. Kaikki olivat todenneet, että se oli huomattavasti parempi ratkaisu kuin yrittää mahduttaa lelut tyttöjen huoneisiin ja sitten siitä tulisi ennen pitkää riitaa kuka saisi leikkiä milläkin ja kenen huoneessa.
Kun ravintolaretki oli ohi, Liana heittäytyi lasten altaaseen pitkäkseen nauttimaan lämpimästä illasta. Hän oli niin väsynyt tähän kaikkeen. Tottakai hän rakasti lapsiaan ja ennen kaikkea Bennyä, mutta arki oli työlästä ja väsyttävää. Piper ja Ash tietenkin auttoivat minkä pystyivät ja ensinmainittu olikin lasten pääasiallinen hoitaja kaikkien muiden ollessa töissä. Siitä huolimatta Liana oli väsynyt. Sisältä kuului kiukkuista itkua ja päättäväisesti Liana sulki sen altaan ulkopuolelle. Tämä hetki oli nyt hänen yksin.


**********


Bella on tässä välissä siis kasvanut aikuiseksi, mennyt naimisiin Ishaanin kanssa ja heille on tulossa kolmoset! Onneksi kyseinen pari ei jäänyt talouteen perilliseksi... =D
Benny ja Lianakin saivat kaksoset ja perheen lapsiluku on nyt täysi. Kaksosten syntymä tuli taas ihan puun takaa, toivoin vain yhtä, joten pelissä todellakin siis meni aikaa lapsista huolehtimiseen. Sen vuoksi kaksoset ovat yhtäkkiä jo taaperoiässä.

Elämä perheessä on kohtalaisen helppoa ja vaivatonta, mutta Lianalla alkaa selkeästi ilmetä ongelmia asioiden suhteen. Arvauksia miten tilanne kehittyy tulevaisuudessa?


4 kommenttia:

 1. Bellan naimisiin meno ja varsinkin raskaus tuli kyllä yllätyksenä! :D Heillä Ishaanin kanssa riittää kyllä huolehdittavaa kolmesta lapsesta.

  Ei sillä, ei Bennyllä ja Lianallakaan ole turhan helppoa heidän kolmikkonsa kanssa. Toivottavasti tulevaisuudessa Liana pystyisi ottamaan hieman enemmän aikaa itselleen, ettei hän nyt vain palaisi ihan loppuun. Niin ja toivottavasti tähän tilanteeseen ei ole tulossa enää perheenlisäystä ainakaan hetkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ishaanilla ja Bellalla tuntui synkkaavan pelissä hyvin, niin päätin olla lähtemättä merta edemmäs kalaan =D Pariskunta vaikuttaa onnelliselta kun olen vieraillut heidän tontillaan, kolmosten vaativuudesta huolimatta =D Rakkaus on myös parantanut Bellan huolen omasta painostaan ja nainen voi siltäkin osin erittäin hyvin =)

   Liana on usein väsynyt ja stressaantunut, vaikka lasten hoidossa apukäsiä riittääkin. Nainen on todellakin laittanut lapsenteon jäihin ja on erittäin epätodennäköistä, että pariskunta lisääntyy enää tämän jälkeen. Toki aina pienen pieni mahdollisuus on asialle jätettävä, mutta en tällä erää näe sen tapahtuvan. Pelissä kaikki kolme ovat saavuttaneet jo lapsuusiän ja siltä osin peli on myös hieman helpottunut =)

   Poista
 2. Bellan nopea naimisiinmeno ja lisääntyminen tuli kyllä mullekin vähän yllätyksenä, mutta nainen vaikuttaa olevan nyt onnellinen joten eihän siinä mitään. :)

  Lianalla ja Bennyllä on nyt varmasti paljonkin kiirettä ja stressiä, mutta onneksi heillä on apukäsiä lastenhoitoon. Toivottavasti he nyt selviävät tämän rankan vaiheen yli. Ehkä se sitten helpottaa kun lapset ovat isompia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bellan vaiheet jäivät kieltämättä hieman taka-alalle kaiken keskellä. Aina tuntuu olevan niin paljon huolehdittavaa, että häitä en vielä ole ennättänyt tarinassa järjestää =D Ehkä sekin päivä tulee joskus.

   Liana, Benny sekä Piper ovat kovilla kolmen pienen lapsen kanssa. Ash on päässyt vähemmällä, sillä hän alkaa olla elämänsä ehtoopuolella ja kaikki ovat säästäneet häntä sen vuoksi. Bennyn ja Lianan suhde on vahva, mutta kestääkö se viime kädessä vanhemmuuden paineet? Se jää nähtäväksi. ;-)

   Poista