13.9.2018

23. Pojasta polvi paranee?

Paluuta normiaikatauluun tulossa ja toivottavasti tarinankin osalta. Voisin kyllä olla vielä toisen kuukauden lomalla. *syvä huokaus* Tekemistä riittäisi ihan ilman palkkatyötäkin, mutta ruokailu taitaisi jäädä vähiin... =D 


**********
Aika oli kulunut kuin siivillä, Liana ihmetteli, ja raskaus oli ohi ja synnytys käsillä. Kätilö kutsuttiin kotiin ja Lianan kivunhuudot kaikuivat kiviseinissä synnytyksen vyöryessä eteenpäin omalla tahdillaan.
Maailmaan putkahti Cloe, pieni tyttö, joka peri ihonvärin äidiltään.
-Olet maailman täydellisin pieni tyttö,
Bella leperteli veljentyttärelleen haltioissaan.
-Shh, hiljaa, Liana nukkuu synnytyksen jäljiltä,
Benny sihisi ja otti tyttärensä omille käsivarsilleen.
Hän oli aivan hurmioitunut tästä pienestä olennosta, joka oli hänen lihaa ja vertaan. Tuntuiko jokaisesta isästä tällaiselta, hän pohti ja päätti kysyä asiaa omalta isältään myöhemmin. Cloe jokelteli tyytyväisenä ja tuntui lämpimältä ja pehmeältä hänen käsivarsillaan. Järjetön suojelunhalu heräsi syvällä Bennyn sisimmässä.
Myöhemmin päivällä Piper vihdoin uskaltautui astumaan huoneeseen. Liana oli jo herännyt ja söi alakerrassa. Piperia ei olisi pian pidellyt enää villit hevosetkaan. Kyynel pusertui silmäkulmaan hänen liekuttaessa tätä pientä tyttöä käsivarsillaan. Ensimmäinen lapsenlapsi! Piper oli onnensa kukkuloilla.
Elämä taloudessa asettui ja pyöri nyt pienen elämän ympärillä, mutta tämä kaikki ei saanut silti Bellaa unohtamaan omia tavoitteitaan ja hän tekikin uskollisesti töitä saavuttaakseen omat unelmansa.
Cloe ei ollut vielä vuoden vanhakaan, kun Liana alkoi jälleen kärsiä yllättäen pahoinvoinnista.
Ei ole todellista, hän mietti itsekseen oksentaessaan sisuskalujaan ulos. Yksi ainoa kerta ilman ehkäisyä, yksi ainoa! Minkä hän sille mahtoi, että oma aviomies oli kuuminta mitä Liana tiesi. Toisinaan tarpeet vain ottivat vallan ja järki unohtui. Ei enää kertaakaan tämän jälkeen, nainen pohti yökkiessään kivuliaasti viimeisiä sappinesteitä ulos.
Pikaisesti tehty testi varmisti epäilykset ja kaikesta huolimatta Liana oli onnellinen. Hän itse oli ainoa lapsi eikä halunnut suin surminkaan samaa kohtaloa omalle lapselleen.
-Benny, voi Benny,
Liana syöksyi onnesta nyyhkien miehensä syliin.
-Siirappista,
totesi Bella kuivasti hellan ääreltä.
-Olen taas raskaana,
Liana henkäisi ja Bella melkein pudotti kalat ollessaan juuri kääntämässä niitä.
-Mitä? Tuleeko musta taas täti? Nyt jo?
-Nyt jo,
Liana sanoi nauraen ja itkien yhtä aikaa.
-Vau! Onnea!
-Pitäisikö sinun pohtia kotiin jäämistä nyt kun lapsia on tulossa lisääkin,
Benny huomautti katsoen kysyvästi vaimoonsa.
-Mitä sä oikein meinaat Parker?
-Benny...
-Mi-mitä nyt? Jäihän äitikin aikanaan kotiin hoitamaan meitä,
Benny hämmästeli saamaansa kylmää vastaanottoa ehdotukselleen.
-Sun äiti on sun äiti ja mä olen mä. Mulla ei ole aikomustakaan jäädä pois töistä.
-Benny, nykyaikana naiset käy töissä lapsista huolimatta. Tuu tähän päivään takas broidi, jooko?
-Jäihän Maki myös kotiin kun meni Bon kanssa naimisiin,
Benny yritti vielä vaisusti ja sai osakseen kaksi varsin tiukanoloista katsetta.
-No, ihan nyt miten vaan. Onhan äiti kuitenkin edelleen täällä katsomassa lasten perään päivisin,
Benny luovutti.
Keskustelun kohde oli parhaillaan maalaamassa toisessa huoneessa ja sai valmiiksi taulun, jonka halusi antaa tyttärelleen.
-Kuulinko sanan äiti?
-Joo, kuulit. Sulle tulee lisää huollettavia,
Bella huikkasi keittiöstä.
-Mi-mitä?
-Joo, pariskunta sikiää jälleen.
-Bella...
-Voi Benny ja Liana! Ihanaa! Onnea.
Piper syöksyi keittiöön halailemaan poikaansa ja miniäänsä.
Raskauden edetessä Liana alkoi harrastaa tanssimista enemmän tai vähemmän tosissaan. Tämä raskaus näytti tuovan hänelle massaa selkeästi enemmän kuin edellinen ja Liana ei oikein pitänyt kyseisestä muutoksesta.
-Ota nyt rauhallisemmin,
Benny huolehti katsoessaan vaimonsa riehumista.
-Parker, pidä huoli omista asioistas, jooko?
-Sä olet mun asia.
-Pidä huoli niistä toisista omista asioistas.


**********


Kuten huomata saattaa, on pelissä todellakin pitänyt kiirettä. Oli ehkä sulaa hulluutta järjestää nuoripari lisääntymistilaan nopeasti ensimmäisen raskauden jälkeen, mutta toisaalta... ikäerot on pienet ja perillisen valinta helpompaa, kun kaikki lapset ovat kutakuinkin samassa ikähaarukassa.

Bennystä on raskauksien myötä paljastunut ylihuolehtiva luonne. Se helpottunee ajan mittaan, ehkä... ;-) Liana on joka tapauksessa tiukka vastus ja pistää miestä järjestykseen minkä kykenee.

4 kommenttia:

 1. Liana ja Benny tulevat näemmä saamaan perheenlisäystä aika nopeasti, mutta ei kai se haittaakaan. Onhan pariskunnalla kuitenkin innokkaat isovanhemmat apunaan ja Bellakin ehkä auttaa ainakin siihen asti kunnes muuttaa omilleen. :)

  Benny on kyllä auttamattomasti ajasta jäljessä. :D Onneksi Liana vaikuttaa olevan kuitenkin vahvaluonteinen ja osaa tarpeen vaatiessa pistää vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille tulee melko lyhyt ikäero ja hyvä niin, vaikka pelaamisessa täytyikin keskittyä yhdessä vaiheessa hyvin pitkälti pelkkien tarpeiden huolehtimiseen.

   Benny yrittää ehkä vähän liikaakin ja kotiäidin kasvattina ajattelee, että äidin paikka on lasten luona. Tästä "harhaluulosta" Liana parantanee hänet hyvin nopeasti ;-)

   Poista
 2. Bennyllä ja Lianalla ei varmasti tule olemaan ainakaan tylsää, kun heille on tulossa jo toinen lapsi melko pienellä ikäerolla. Toki lapsista on sitten toisilleen ehkä enemmän seuraa, kun eivät ole hirveän eri ikäisiä. :)

  Saa nähdä tuleeko tuo Bennyn ylihuolehtivaisuus kiristämään hänen ja Lianan välejä, varsinkin vielä tämän raskauden aikana, kun hormonit saattavat heitellä enemmän ja vähemmän. Asiaa ei toki helpota sekään, että Liana on valmiiksi jo hyvin sanavalmis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan helpota ja vähän pahoin pelkään, että Benny tulee kerran jos toisenkin jäämään vaimolleen kakkoseksi ;-) Liana ei olisi tarvinnut Bellan vahvistuksia taisteluunsa =D

   Poista