28.10.2016

13. Sisarusrakkautta.. ja vähän muutakin

Flunssa on ollut edelleen kiusana. Olin koko viime  viikon sairaslomalla, tällä viikolla olen kyllä ollut töissä, vaikka on ollut lämpöjäkin, kun ei se sairaslomakaan siihen auttanut. Eikä näköjään auta kohta kymmenen päivää syöty antibioottikuurikaan.. huoh...

Jännittäviä aikoja mennään! Tytär on sairaalassa parhaillaan, synnytys ei oikein tahdo edetä, mutta yrittävät käynnistellä sitä pikkuhiljaa. Huomenna saatan olla jo isoäiti =)

Osa on hieman hajanainen, käsitellään vähän sitä ja tätä.


**********Paul osoittautui oikeaksi aarteeksi. Poika näytti pitävän lapsista ja auttoi hoitamisessa oikein mielellään. Hän kuunteli usein Barbara sylissään Birgitan pianotunteja ja nuoret vaikuttivat olevan varsin sopuisia ja läheisiä toisilleen.Poika oli pukeutumisessaan varsin erikoinen. Hän tykkäsi väreistä aivan ilmiselvästi eikä hänen miehisyytensä näyttänyt hätkähtävän puputossujen käytöstä viileillä puulattioilla.Nuoret vahtivat myös Birgitan muitakin sisaruksia, kuten Benjaminia. Tosin vahtiminen oli ehkä hieman... joustava käsite, sillä he uppoutuivat keskusteluihinsa ja Benjamin kipitteli milloin minnekin.Kauhutalo oli silti ehkä vähän turhankin hurja kokemus. Benjaminin posket punoittivat kaiken kirk... eh, miehekkäiden ähkäisyjen vuoksi, joita hän oli talossa päästellyt.Rauhoittaakseen mieltään hän keskittyi vähän aikaa katselemaan ihan kirkkaassa päivänvalossa omenankalastelukilpailua. Ennen kuin poika huomasikaan, oli hän uppoutunut ajatuksiinsa ja tunsi jälleen jonkun hipaisevan niskaansa, kuten hetki sitten talossa. Hartiat nousivat välittömästi korviin asti ja Benjaminin piti puristaa suu oikein tiukasti kiinni, ettei sieltä olisi karannut mitään epämääräistä.


Tällä välin Paul ja Birgitta osallistuivat piirakansyöntikilpailuun. Eivät he voittaneet kumpikaan, mutta hauskaa heillä oli. Siitäkin huolimatta, että Birgitan kasvot tuhriintuivat perusteellisesti.-Sinä olet tosi söpö,
Paul sanoi arasti Birgitalle. Tämä sai tytön punastumaan ja kiemurtelemaan.
-Minulla on kasvot täynnä mustikkaa,
tyttö mutisi vastaan.
-Mitä sitten? Minun mielestäni sinä olet aina kaunis.-Olenko,
Birgitta sanoi ällistyneenä ja nosti katseensa.
-Sinua kauniimpaa ei olekaan,
Paul sanoi ja väisti ujosti tytön katsetta.-Paul,
Birgitta henkäisi, sai pojan katsomaan itseensä ja... kuin yhteisestä sopimuksesta, heidän huulensa liimaantuivat yhteen.
-Tarkoittaako tämä nyt sitä, että me seurustellaan,
Paul kysyi.
-Taitaa se tarkoittaa,
Birgitta vastasi ja hymyili onnellisena.Niinpä nuoret lähtiessään koulun tanssiaisiin lähtivätkin sinne seurustelevana parina ystävysten sijaan. Seurustelusta tosin vanhemmat eivät vielä tienneet.Tanssiaiset sujuivat oikein onnistuneesti ja nuoret valittiin tanssiaisten kuningaspariksi. Birgitta oli tästä yllättynyt, sillä hän oli ollut niin kauan syrjitty. Tanssiaisten ennakkosuosikki oli kuitenkin astunut ilmeisesti aivan vastikään ihan liian monen simin varpaille, joten häntä haluttiin näpäyttää ja äänestää jotakin ihan muuta. Niinpä koulun ujoin tyttö voittikin kuningattaren kruunun. Kotiin tultuaan nälkä oli molemmilla kova, joten he jäivät istumaan vielä hyväksi toviksi ruokapöydän ääreen, juttelemaan läpi mitä kaikkea olikaan illan aikana tapahtunut ja ihan vain rakastuneesti katselemaan toisiaan silmiin.Toisin kuin nuoret kuvittelivat, Biyu ja Aleksi olivat täysin tietoisia missä heidän talossaan mentiin. Biyu ei olisi ollut kovin kummoinen vakoilija ja soluttautuja, jos ei olisi tiennyt oman talonsa salaisuuksista ja Aleksi sentään oli mestarivaras... Biyu oli kieltämättä himpun verran huolissaan ja tuli purkamaan omaa kiukkuaan harjoituspuun ääreen.Hänestä oli kehittynyt jo äärimmäisen taitava taistelutaidossa ja agressio vain tuntui tiukentavan ja parantavan hänen suoritustaan.


Jotta talossa ei tapahtuisi mitään sopimatonta, oli Biyu ottanut tavakseen olla jättämättä nuoria koskaan täysin keskenään. Sen vuoksi Birgitankin oli aloitettava kuntoilu. Onneksi tyttö oli urheilullinen. Muuten edessä olisi saattanut olla kenties jonkin tapainen kapina.Benjaminin lapsuus oli myös jo ohitse ja teini-iän hormoonit hyrräsivät jo nurkan takana.Poika oli perinyt vahvasti kiinalaista sukuperimää, aivan kuten sisarensakin.-Sopiiko, jos käydään stylistilla äiti,
Benjamin kysyi.
-Tuota... en minä tiedä onko meillä varaa,
Biyu vastasi hämmentyneenä. Poika stylistikäynnille? Poika?
-Ei kai se nyt timantteja maksa,
Benjamin sanoi nasevasti ja sai isänsä tyrskimään hiljaa.
-Ei kai.
Ei siinä muu auttanut, joten Biyu pakkasi Benjaminin ja itsensä autoon ja suuntasi kohti salonkia.Benjamin pätkäisi hiuksensa ja hänet stailattiin huomattavan rock -henkiseksi. Se sopi pojalle oikein hyvin. Äiti oli melkein pyörtynyt kajalista, mutta Benjamin oli vain hymyillyt leveästi ja taputtanut äitiään poskelle.
-Äiti, hengitä,
poika oli tyynesti todennut ja Biyu oli tosiaan vetänyt henkeä hyvin kiivaasti. Koska Benjamin kuitenkin oli poika, hän oli erilaisessa asemassa Biyulle kuin tyttäret. Biyu saattaisi moittia ja motkottaa lempeästi, mutta hän ei asettuisi poikansa tahtoa vastaan.Nuoret istutettiin kerran päivässä katsomaan opetuksellista kokkausohjelmaa, jotta he osaisivat aikanaan hoitaa ateriat pöytään. Birgitan keskittyminen kuitenkin herpaantui ja Benjamin huomasi tämän.


-Mitä siskolla on mielessä? Paul? Yritä nyt edes hetki kestää ilman kiehnäämistä,
Benjamin nälvi Birgitalle.-Hmph! Sinä et ymmärrä mistään yhtään mitään,
Birgitta sanoi ja mutristi suutaan.
-Kyllä minä ymmärrän sen, että... Birgitta ja Paul ne yhteen soppii, huomenna viedään -
Lallattelu loppui lyhyeen, sillä Birgitalla ei ollut samoja estoja kuin Biyulla. Hänelle Benjamin oli vain pikkuveli ja tällä erää hyvin ärsyttävä sellainen. Tilanne päättyi painiin, josta oli leikkimielisyys kaukana.Beatasta oli kasvanut pieni neiti. Koulu oli hetkittäin raskasta ja ennen läksyjen tekoa oli tarpeen ottaa pienet nokoset. Ei haitannut, vaikka ulkona oli pakkasta, sillä takkatuli rätisi ihanasti, se lämmitti ja tuuditti uneen.Koska Beata oli kylmyyden ystävä ja ulkoilmasim, hän nautti talvisista riennoista aivan tavattomasti. Kun muut sisarukset alkoivat valitella varpaiden jäätyvän luistimissa, Beata olisi voinut jatkaa loputtomiin.Hän oli myös taitava ja huimapäinen lumilautailija.Benjamin ei jäänyt lajissa toiseksi, eihän hän poikana mitenkään voinutkaan. Hän oli myös Beataa vanhempi. Urheilullista Birgittaa taas kyseinen laji ei voinut vähempää kiinnostaa. Hän ei olisi suin surminkaan myöntänyt pelkäävänsä.Benjaminia odotti myös yksi aikuistumisen tärkeistä riiteistä: ajamaan opettelu. Se jäi kärsivällisen Aleksin harteille. Biyu pelkäsi, että hän olisi liian kauhuissaan ajo-opettajana ja painaisi koko ajan jarrua. Eihän poika ikinä sillä tapaa oppisi.Kun Birgitan ja Paulin koulu loppui ja he kasvoivat aikuisiksi, poika kosi heti ensimmäisen tilaisuuden tullen.Birgitta oli onnesta suunniltaan ja syöksyi Paulin kaulaan.
-Kyllä! Kyllä!
Sen jälkeen olikin suunnattava kotiin, kerrottava uutiset ja sovittava häät. Birgitta oli onnensa kukkuloilla.
**********Extra 1
Minulla ei ole supernaturalia käytössä, joten oli aika hurja tilanne törmätä pelissä tämän näköiseen simiin =DExtra 2
Birgitta ja ihana pupupyjama <3

**********Birgitta ja Paul kasvoivat lopputalvesta aikuisiksi. Minulla peli tekee nykyään sitä, että teinillä tai nuorella aikuisella ei välttämättä ole täysiä ikäpäiviä käytettävänä. Nuorilla olisi siis pitänyt olla käytössä 14 päivää teini-ikää, mutta se taisi olla 12 tai jotain sinne päin.3 kommenttia:

 1. Ai että mä nauroin tolle extra-yrmyakalle! :D

  Mä jotenkin arvasin jo otsikon perusteella, että Birgitasta ja Paulista tulee pari. Se ei toki haittaa, mä oon salaa parittanut niitä mielessäni jo vaikka kuinka pitkään...

  Benjamin on aika jännän näköinen, hyvällä tavalla tosin.

  Onnittelut (tuleville) vanhemmille ja isoäidille!

  VastaaPoista
 2. Birgitasta ja Paulista tulikin sitten pariskunta, niin kuin kerkesin jo hieman arvaillakkin. He sopivat hyvin yhteen, kun he ovat molemmat ehkä hieman erikoisia. :)

  Biyu vaikuttaa olevan nyt hieman kovilla vanhempien lapsiensa kanssa, kun Birgitta löysi poikaystävän ja Benjaminkin halusi stailauksen. Ehkä hän kuitenkin pärjää. :D

  Minultakin onnittelut tuleville vanhemmille ja isoäidille. :)

  VastaaPoista
 3. Kommentoin taas ikään kuin kirjanmerkkinä. :D Paul on kyllä suloisen näköinen ja ihanaa, että heistä tuli pari! Tuo extrakuvana oleva naishenkilö muistuttaa jo etäisesti drag-queenia mielestäni :'DD.

  VastaaPoista