4.5.2018

14. Disco Inferno

And disco it is! =D Lukumusiikkina kappale, joka jostain syystä alkoi soida mun päässä heti, kun aloin siirtää kuvia nettiin =D Ei, tämä ei ollut sitä discomusiikkia, jonka parissa minä aloittelin omaa tanssijanuraani ;-)


Disco Inferno


**********
-Sä pääsit kuin pääsitkin,
Thomas sanoi ja veti Bennyn lämpimään halaukseen.
-Joo. Mutsi ja faija lähti vanhempainiltaan ja mä livahdin ulos. Ehdin takaisin himaan ennen kuin ne huomaa mun olleen poissa.
Thomas nauroi.
-Serkku, sä oot kiero!
-Epätoivoiset ajat vaatii epätoivoisia liikkeitä.
-No noissa muuvseissa ei ainakaan oo mitään epätoivosta,
Thomas mutisi aavistuksen järkyttyneenä serkkunsa notkeista lanteista.
-Seuraa vaan mua bro ja pian säkin oot mestaritanssija.
-Taidan passata, kiitti vaan.
Serkusten keskinäinen puhe kuitenkin katkesi hyvin nopeasti, sillä paikalle saapui HÄN.
-Nice moves skinny boy,
Liana sanoi kunnioitusta äänessään. Bennyn sydän hypähti korkealle kurkkuun ja hän vain hymyili hetken leveästi, sillä hän pelkäsi äänensä sortuvan.
-Ootko sä käyny jossain tanssitunneilla,
Liana kysyi.
-Ei, mä oon luonnonlahjakkuus,
Benny vastasi ja oli valmis sillä hetkellä ampumaan aivonsa pihalle. Miten huono läppä! Liana kuitenkin näytti hymyilevän, joten ehkä tilanne ei ollutkaan katastrofaalinen.

"Burn baby burn, disco inferno", huusi stereot ja Benny tosiaan tunsi olevansa kuin tulessa katsellessaan Lianan sulavaa kiemurtelua tanssilattialla. Thomas jatkoi puupökkelömäistä tanssiaan ja yritti katsella poispäin. Serkun ilmiselvä ihastus Lianaan oli suorastaan kiusallista katsottavaa.
-Sä oot kyllä käynyt tanssitunneilla!
-Joo, niin oon. Pienestä pitäen. Tykkään tosi paljon tanssimisesta. Se on jotenkin niin vapauttavaa.
-Sen kyllä huomaa.
Eikö hän osannut ihan oikeasti keskustella Lianan kanssa? Bennyä nolotti ihan kauheasti. Hän tajusi omissa korvissaankin kuulostavansa avuttomalta.
-Sähän voisit tulla joku päivä katsomaan?
-Oliko se tarjous?
-Tietenkin.
-Sitten mä tulen ilman muuta.
Benny jatkoi juttua, mutta Lianan huomio oli äkkiä toisaalla. Koulun paha poika, Niilo Koskela, ilmestyi tanssilattialle.
Liana yritti katsoa Bennyä varoittavasti, mutta poika ei tajunnut mitään. Hän oli onnensa kukkuloilla tytön pyydettyä häntä katsomaan tanssituntiaan. Benny jaaritteli jotain niitä näitä, ei onneksi puhunut mitään kyseisestä tarjouksesta, mutta Liana näytti silti kauhistuneelta.
-Hei sori, mut mun täytyy lähteä nyt,
Liana keskeytti Bennyn äkisti.
-Ai. Tota, ok. Nähdään koulussa.
-Joo, nähdään.
Vasta nyt Benny näki Niilon poistuvan paikalta ja Liana vaikutti jotenkin... kireältä.
Liana ei enää suonut Bennylle ajatustakaan. Väsymys tuntui raskaana jäsenissä. Riita oli tulossa, massiivinen riita. Niilo oli raivokkaan mustasukkainen ja Liana ei ollut kertonut olevansa menossa discoon. Poika oli tullut sinne sattumalta. Ei, ei sittenkään. Liana oli ihan varma, että Niilo oli tullut etsimään vartavasten häntä.
Syvä pettymys sisimmässään Benny katseli Lianan katoamista. Hän oli toivonut tältä illalta paljon enemmän. Tietenkin Liana oli varattu. Benny tajusi sen nyt nähdessään miten tyttö saavutti Niilon ja nämä astelivat yhdessä pois.
-Hei sori,
Thomas sanoi hiljaa.
-Ei se mitään. Tyttöjä on maailma täysi,
Benny vastasi sydän kirvellen. Hän ei vain voinut sille mitään, että Liana oli vienyt hänen sielunsa yhdellä ainoalla hymyllä.
-Pst, kato tota,
Thomas sanoi ja meni hetken ennen kuin Benny edes kuuli. Tyttö, johon Thomas viittasi, oli Oumaina Al Habib, yksi koulun kauneimpia. Hän vain sattui olemaan täydellinen materialisti eikä sellainen kiinnostanut Bennyä.
Nyt Oumaina kuitenkin oli selvästi iskenyt silmänsä Bennyyn ja tietyllä tapaa se hiveli haavoittunutta egoa.
Thomas katseli hymyillen vierestä serkkunsa ja Oumainan flirttailua. Hän olisi ollut itsekin kiinnostunut kyseisestä tytöstä, mutta Benny taisi tarvita rasvaa haavoihinsa juuri tällä hetkellä enemmän kuin hän. Sitä paitsi: tyttö oli kiinnostunut serkusta. Thomas kohautti olkapäitään ja suuntasi katseensa toisaalle. Oumaina oli kyllä kaunis, mutta Thomas ei ollut häneen rakastunut.


**********


Tästä sitten astutaankin suoraan teinien hormonihuuruiseen elämään eikä sydänsuruiltakaan kenties vältytä. Benny on ottanut askelet ensirakkauden maailmaan ja pettynyt. Pääseekö hän irti Lianasta? Astuuko tilalle Oumaina? Mitä veikkaatte? Ja mitä mieltä olette tytöistä?2 kommenttia:

 1. Kiitos, nyt toi soi munkin päässä... :D

  Mutta jos asiaan mennään, niin mä vähän luulen että Oumaina on Bennylle pelkkä laastari eikä heidän juttunsa (jos sellaista edes syntyy) ei kestä kovin pitkään. Benny tuskin tulee unohtamaan Lianaa pitkiin aikoihin, jos koskaan, joten toivon että Liana hankkiutuisi Niilosta eroon mahdollisimman pian että hänestä ja Bennystä tulisi jotain. Toki vain siinä tapauksessa että Liana olisi oikeasti kiinnostunut Bennystä, ei siksi että hän kenties säälii poikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan =D

   Oumaina on kieltämättä tosi nätti, mutta Lianallehan tuo Bennyn sydän tuntuu sykkivän kovasti. Tuleeko siitä sitten koskaan mitään ja jos tulee niin mitä... se selvinnee tulevaisuudessa ;-)

   Poista