25.5.2018

17. Ensitreffit

Perjantai tuli ihan yllättäen ja unohdin aamusta laittaa osan ulos =D Saa nähdä ehdinkö ensi viikolle saada aikaiseksi uutta osaa. Toivottavasti, mutta en uskalla vielä tässä vaiheessa luvata.

Kuten otsikkokin kertoo, ollaan matkalla Bennyn ensimmäisille treffeille =) **********
-Hei moi, mitä sulle kuuluu,
Benny sanoi ja sulki Lianan lämpimään syleilyyn. Hän oli täysin sattumalta kohdannut tytön keskellä katua ja tämä oli näyttänyt jokseenkin surkealta. Benny oli ystävystynyt Lianan kanssa, mutta todellisuudessa hän halusi suhteelta tyttöön jotain ihan muuta.
-Mun piti mennä tänään romantiikkafestareille, mutta... en mä ilmeisesti olekaan menossa,
Liana vastasi. Hymyssä oli jonkin verran jotain pakotettua, Benny huomasi.
-No mut hei, mä oon ihan vapaa ja voin lähtee sun seuraks sinne, jos vaan haluut mennä?
-Oikeesti? Lähtisitkö?
-Tietenkin.
-Ihan mahtavaa! Mä oon aina halunnut maistaa kirsikankukkateetä! Mun faija on kertonut, että sillä on kuulemma mielenkiintoisia vaikutuksia. Se väittää, että mun ikäiselle ei vielä sovi sitä maistella, mut...
-Siinä tapauksessa me maistetaan sitä ihan varmasti!
Liana kikatti.
San Myshunon ja Newcrestin välille oli vihdoin saatu rakennettua huippunopea metroyhteys, joten tuota pikaa nuoret olivat kaupungissa ja festareille ei ollut vaikea löytää, sillä sinne suuntasi paljon muitakin simejä.
-Ton täytyy olla se kirsikkatee,
Liana sanoi ääni jännityksestä väristen.
Hetkeäkään epäröimättä molemmat ottivat lasit käteensä ja täyttivät ne kyseisellä juomalla. Bennyn mielestä kurkussa tuntui aika jännältä nesteen valuessa alas. Jonkinlainen... lämpö alkoi levitä hänen sisällään.
Saatuaan lasin tyhjäksi Benny tunsi itsensä suorastaan hehkuvan kuumaksi.
-Mi-mitä sulle oikein tapahtui,
Liana änkytti. Poika näytti hänen silmissään äkkiä seksikkäältä, vaikka toki Liana oli ajatellut jo aikaisemminkin Bennystä niin. Nörttipojan lasitkin jotenkin tekivät Bennystä... kuuman, mutta nyt... Liana tunsi poikaan sellaista vetoa, että se järkytti häntä hieman.
-Nuorta lihaa,
naisen ääni mutisi hänen viereltään ja Liana tunsi kiukkuisen ailahduksen sisällään nähdessään aikuisen naisen mittelevän katseellaan Bennyä.
-Liian nuorta. Älä koske,
mies naisen vieressä kommentoi ja haikeasti huokaisten nainen käänsi katseensa.
-Juo se loppuun,
Benny kehotti pehmeästi ja pojan äänikin tuntui viettelevältä.
Liana noudatti kehoitusta ja saatuaan lasinsa loppuun hän tunsi itsensä äkkiä tavattoman seksikkääksi ja hänen sisimmässään liikahteli vaarallisia tuntemuksia. Benny heitteli ilmaan ruusun terälehtiä ja Lianan pää oli aivan pyörällä. Yhtäkkiä tyttö vakavoitui ja kasvot muuttuivat hyvin surullisiksi.
-Hei, mikä on,
Benny kysyi ja tarttui Lianaa käsivarsista. Kosketus poltti vaatteiden läpikin ja Lianan oli vaikea keskittyä kaikkien näiden tuntemusten keskellä.
-Mä jätin Niilon.
Kyseinen tunnustus sai Bennyn riemastumaan eikä hän kyennyt estämään hurjaa virnistystä ilmestymästä kasvoilleen.
-Sä et taida ottaa tätä nyt kauheen vakavasti,
Liana epäili.
-Ei, en otakaan. Sori. Ihan oikeesti, anteeks. Mä en vaan pysty, sillä tää tarkottaa, että sä oot vapaa.
-Niin se taitaa tarkottaa...
Ristiriitaiset tunteet sinkoilivat tytön läpi, mutta Bennyn hymy... se oli vastustamaton.
-Mennään syömään,
Benny sanoi pehmeästi ja iho Lianan niskassa kihelmöi.
-Mitä sä oikein otit?
-Tää on nigiri.
-Nigiri?
-Niin. Kalaa. Oikeesti ihan tosi hyvää. Maista tästä.
-Mmm, tosi hyvää!
-Eikö vaan? Tästä olis olemassa pallokalaversiokin, mutta siihen liittyy riski.
-Riski? Millainen riski?
Liana tajusi flirttailevansa pojan kanssa jokaisella lauseella, viattomimmallakin. Hän ei vain kyennyt auttamaan asiaa. Sen jälkeen kun Bella oli sanonut Lianalle, että Bennyllä oli tunteita häntä kohtaan, Liana ei ollut saanut poikaa mielestään. Nyt kuitenkin jokin masteroi hänen sisintään sillä tavalla, että tyttö oli itsekin auttamattomasti rakastunut Bennyyn.
-Se voi olla myrkyllistä.
-Ai mikä?
-Sä et kuuntele mua enää.
-Mä... mun ehkä tarttee nyt lähtee,
Liana sanoi ja nousi äkisti ylös.
Hän tajusi vain hämärästi, että Benny nousi perässä, tarttui häntä käsivarresta ja suikkasi suukon varoittamatta. Pehmeän suukon vaikutukset aaltoilivat Lianan sisällä.
Koska tyttö ei vetäytynyt pois, Benny suuteli uudestaan ja Liana vastasi. Molempien tunteet nostivat kierroksia todella nopeasti ja Benny ei voinut itselleen mitään. Hänen huulensa valuivat Lianan kuumaa ihoa alaspäin kaulalle.
-Sun parta kutittaa,
Liana nauroi.
-Anna kutittaa,
poika vastasi käheästi ja ääni jysähti suoraan Lianan alavatsaan. Hän tunsi lähes tuskallisia kouristuksia.
-Ben... Ben, älä,
Liana kuiskasi tummalla äänellä ja se taas ruoski Bennyn tunteita.
-Vai älä,
Benny virnuili ja keikautti Lianan niin intohimoiseen suudelmaan, että se suisti molemmat raiteiltaan.
-Kuulehan Parker, tää on lähtemässä ihan just käsistä,
Liana sanoi vetäytyen fyysisestikin vähän kauemmas. Hänen katseessaan oli varautuneisuutta ja tulta yhtä aikaa.
-Mikä meitä estää,
Ben kysyi ja nosti toista kulmaansa.
-No... julkinen paikka?
-Se on korjattavissa.
-Ben...
-Liana. Lähdetään metrolle ja pohditaan asiaa kun päästään kotiin. Jooko?
-Okei.
Benny ei huomannut, että hänen toimillaan oli tarkkailija. Angie oli jo hetken pitänyt poikaa silmällä ja pohtinut vakavissaan, että hänen täytyisi pian viheltää peli poikki. Onneksi Benny kuitenkin näytti suuntaavan kohti metroa ja kotia. Hänen täytyisi jutella Ashin kanssa, Angie tuumi.
-No, mitä tuumit? Uskallatko tulla yökylään?
Liana epäröi vain sekunnin.
-Vai uskallanko? Parker, näytä tietä.
Molemmilta purkautui hiljainen, hermostunut kikatus Bennyn hypähtäessä sängylle.
-Shh, hiljaa,
Ben suhisi ja Liana painoi käden suulleen.
-Ben. Mitä sä teet? Ben? Parker!
Benny sukelsi suoraan peiton alle ja Liana tunsi pojan tulikuumat kädet ihollaan. Poika riisui hänen paitaansa, sukelsi suoraan rintaliivien alle ja hermostunut nauru muuttui äkkiä käheäksi henkäykseksi. Aiemmasta seurustelusuhteestaan huolimatta Liana ei ollut kovinkaan kokenut, mutta Ben näytti tietävän täsmälleen mitä tehdä.
Vaatteet lentelivät pois nopeasti ja Ben sulki Lianan suun omallaan tämän huutaessa vihdoin täyttymyksensä harjalla. Sen jälkeen Ben antoi mennä ja unohti kaiken ympärillään.
Nuoret nukahtivat uupuneina.
Katulamppu ulkona paloi vielä ja Parkereiden katon alla oli vihdoin hiljaista.


**********Yksi nelosen hauskimpia ominaisuuksia on se, että teinit pystyvät "vehtailemaan". Harkitsin pitkään pelatessa, että otanko tämän askelen festareiden jälkeen vai en, mutta päädyin lopulta siis tekemään näin =D

Bennyn ja Lianan piti mennä hampurilaispaikkaan treffeille. Kyse oli tosin tuossa vaiheessa vain tapaamisesta, sillä heidän suhteessaan ei ollut juurikaan romantiikkaa ja treffejä ei ollut mahdollista valita. Kyseisessä ruokapaikassa tapahtui kuitenkin kuolemantapaus ( vanhus, muunlaisia kuolleita en ole toistaiseksi pelissä kohdannut itse ) ja se sotki kaikkien simien toiminnot, sillä kyseistä vanhusta piti surra, vaikka häntä ei tunnetukaan *pyörittelee silmiään*
Kuin taivaan lahjana samaan aikaan tuli ilmoitus romantiikkafestareista ja siirsin toiminnan sinne! Alunperin en ollut suunnitellut Bennyn ja Lianan etenevän seurusteluun näin nopeasti, mutta festareiden tunnelma siivitti toimia huomattavasti, joten tartuin kiinni mahdollisuuteen. Näin Benny on saatu nyt seurustelemaan ja voin keskittyä kenties hetken toisiin lapsiin =)

Benny on tulevan sukupolven jatkaja, sen verran olen jo päättänyt, joten pääpaino kuvaamisessa ja toiminnassa on ollut siksi hänessä. Tämä päätös osittain sen vuoksi, että haluan Ashin ja Piperin olevan osa lastenlasten elämää, toisin kuin kävi Tommyn ja Summerin kanssa.

Lianasta tässä vaiheessa muutama sana. Joissakin tämän osan kuvissa näkyy Lianan ihon todellinen väri eli se on hyvinkin tumma. Selkeytän kuvia ennen niiden siirtämistä blogiin ja tämä muuttaa värejä jonkin verran. Liana tosiaankin asuu isänsä kanssa ja päätin keksiä hänelle orpolapsen menneisyyden, sillä isä on täysin eri näköinen ihonväriä myöten. En tiedä tullaanko häntä näkemään missään vaiheessa enkä vielä ole varma, tuleeko Lianasta Bennyn vaimo myöhemmin. Mahdollisesti, mutta toistaiseksi pidän vielä vaihtoehdot auki =)5 kommenttia:

 1. Benny ja Liana etenivät kyllä to-del-la nopeasti. :D Ei siinä, ihan söpö pari kyllä. Ashin ja Piperin kanssa saattaa kyllä olla aika mielenkiintoinen keskustelu edessä aamulla kun he yllättävät nuorenparin...

  Benny on kyllä oiva valinta perijäksi. :) Liana on myös oikein kivan näköinen ja ainakin toistaiseksi pariskunta näyttää sopivan toisilleen oikein hyvin, joten en pistäisi pahakseni jos heistä tulisi pari ihan pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! =D =D Voi olla mielenkiintoinen aamu yhdelle jos toiselle ;-) Katsotaan nyt kun pääsen pelin ääreen joku päivä =D

   Benny on tosi söpö ja Lianasta tulisi kyllä varmasti kaunis vaimo. Pariskunnan välillä on myös vahvaa kemiaa, mutta riittääkö se sitten tulevaisuuteen asti... Saapa nähdä =)

   Poista
 2. Nopeaa toimintaa tosiaan, mutta ehkä se välillä saattaakin olla sellaista nuorten keskuudessa. :D Pari vaikuttaa ainakin vielä sopivan toisilleen melko hyvin, katsotaan muuttuuko asiat tulevaisuudessa. En malta odottaa Piperin reaktiota tähän uutiseen poikansa parisuhteesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi osa kertoo miten tilanne aamusta menee ;-) Sain kuin sainkin viikonloppuna pelattua sen verran, että kuvat seuraavaan osaan otettu ja tekstikin kirjoiteltu jo valmiiksi =D Parin tulevaisuus on tästä huolimatta vielä täysin auki, mutta suunnitelmia sikiää pikku hiljaa =)

   Poista
 3. Oih miten ihana päätös päivälle.

  VastaaPoista