7.6.2018

19. Telttaretki ja jälkimainingit

Mennään suoraan osaan.


**********
Ashin ja Piperin tiukan keskustelun jälkeen nuoret saivat kuin saivatkin luvan lähteä kaveriporukallaan telttailemaan. Kaikki kaveruksista eivät olleet yhtä vakuuttuneita leirielämän ihanuudesta.
-Mihin helvettiin me ollaan tultu,
Rachid katsoi ympärilleen järkyttyneenä.
-Hyttyshelvettiin,
mutisi Navya vastaukseksi.


Kuvassa vasemmalta: Rachid Al Habib, Ishaan Anand, Navya Kumar, Liana Merrit, Bella Parker, Bo Parker, Benny Parker ja Maki Sasaki.
-Hei, vuorokausi ilman aikuisia! Sitä varten on valmis kärsimään vähän hyttysistäkin,
Benny kannusti.
-Puhu vaan itestäs,
Maki sanoi nyreästi.
-Eihän täällä oo ees nukkumapaikkoja,
Rachid parkaisi kauhuissaan.
-Tai vessaa,
Maki pyöräytti silmiään.
-Makuujärjestelyt on hoidossa. Mä pystytän meille teltat tuossa tuokiossa,
Benny lupasi ja Liana hehkui onnea. Hän oli valmis menemään vaikka napajäätikölle saadakseen olla Bennyn kanssa.
-Aaaws, suloista,
Bella huokaisi ällömakeasti ja loi virnuilevan katseen Lianaan.
-Vaikka sä oot Bennyn sisko, niin mä voin siitä huolimatta löylyttää sut,
Liana sanoi kirpakasti ja katsoi Bellaa terävästi.
-Mä lasken sen varaan,
Bella vastasi ja suikkasi suukon ilmaan. Liana remahti nauramaan.
Benny ei lupaillut turhia. Teltat olivat pian pystyssä ja nuoret alkoivat rentoutua ne nähtyään.
Bo sytytti nuotion leirin keskellä ja sai seurakseen Makin. Tyttö tuntui olevan kiinnostunut ja Bo ei voinut olla huomaamatta tämän kauneutta. Hyvin nopeasti pariskunta unohti ympäriltään kaikki muut ja keskittyi keskustelemaan keskenään, flirttailua unohtamatta.
Iltanuotiolla jaettiin telttapaikat ja Benny piti tarkan huolen siitä, että he saivat Lianan kanssa yhden teltan itselleen. Maki ja Navya menivät Bellan kanssa samaan telttaan ja pojat menivät Bon kanssa yhteiseen telttaan. Bo iski veljelleen silmää tämän vetäytyessä Lianan kanssa teltan seinien suojaan.
Seuraavana päivänä muut lähtivät jo heti aamupalan jälkeen. Parkerin sisarukset viettivät aikaa yhdessä kalastaen.
Telttareissun jälkeen urheiluun hurahtanut Bo halusi, että sisarukset osallistuisivat edes kerran hänen kanssaan kuntosalilla käyntiin.
Bellalle kuntosali oli yhtä tuskaa. Hänen painonsa oli päässyt nousemaan ja kunto oli pohjalukemissa. Tyttö kärsi ylipainostaan ja näki peilikuvassaan valaan. Hän olisi halunnut kovasti tehdä asialle jotain, mutta itsekuri ei riittänyt ja kuntoilu oli järkyttävän raskasta.
-Hei kulta,
Bo sanoi ja suikkasi suukon Makin huulille heidän tavatessaan ensimmäisten treffien merkeissä. Maki hämmentyi hieman, mutta toisaalta Bon varmat ja rohkeat otteet miellyttivät tyttöä. Bo ei juuri kysellyt lupia.
-Mennäänkö penkille istumaan,
Maki henkäisi poskien punoittaessa.
-Mennään toki,
Bo vastasi ja otti tyttöä kädestä ja johdatti tämän puistonpenkille.
-Mä haluaisin vähän paremmin tutkia näitä pehmeitä huulia,
Bo mutisi ja veti tytön vastustamattomasti käsivarsilleen. Maki henkäisi jälleen, muttei vetäytynyt pois. Suudelmat olivat yhtä aikaa vaativia, mutta helliä. Hetken aikaa he istuivat keskustellen ja suukotellen, sitten Bo ehdotti shakin pelaamista yhden pöydän vapautuessa.
-Mä en oo pelannut shakkia koskaan,
Maki sanoi hymyillen.
-Ei se haittaa, mä opetan,
Bo vastasi itsevarmasti.
-Multa saattaa viedä aika kauan oppia,
Maki tirskui.
-Mä en ajatellut lopettaa ihan heti,
Bo sanoi ja loi Makiin intensiivisen katseen. Hän oli tehnyt päätöksensä. Maki oli viehättävä tyttö, suudellessa oli juuri oikeanlaista värinää ja hän piti tytön naisellisesta tirskahtelusta. Maki oli nyt hänen. Bo ei aikonut päästää irti ja hän tiesi tekevänsä kaiken saadakseen pitää tytön itsellään.
Bo ei huomannut pientä älykkötyttöä, joka kulki pettyneenä heidän pöytänsä ohitse. Hänellä riitti silmiä vain Makille. Iida Green näki kaiken ja hänen sydämensä musertui. Kaikki nämä vuodet tyttö oli ollut ihastunut ystävänsä veljeen, mutta tämä ei ollut ikinä huomannutkaan häntä.
Benny oli odottamassa veljensä treffien päättymistä ja hän huomasi kyllä Iidan ja tämän surullisen olemuksen.
-Hei Iida, mikä hätänä,
Benny kysyi huolestuneena.
-Ei tässä mitään,
Iida vastasi ja levitteli käsiään silmiin katsomatta.
-Onko sulla sydänsuruja,
Benny kysyi ja tietämättään osui oikeaan. Iidan naaman venähtäessä Benny yhtäkkiä tajusi koko kuvion ja kirosi hiljaa mielessään.
-Iida hei, ei Bo tee sitä tahallaan.
-Mistä sä tiesit?
-En mä tiedä. Mä vaan arvasin. Iida, kyllä tässä maailmassa on parempiakin tyyppejä kun mun broidi. Ihan kaikella rakkaudella häntä kohtaan.
-No joo, oothan säkin olemassa,
Iida sanoi ja Benny erotti flirtin alta kipeän sielun.
-Sä oot kuuma mimmi, Iida Green, ja joku poika on vielä tosi onnellinen saadessaan sut,
Benny vastasi flirttiin ja antoi näin tytölle pakotien inhottavasta tilanteesta.
-Sä oot yhtä huippu kun sun sisko. Oo mun ystävä Benny,
Iida sanoi ja hetken Benny tunsi oudonlaista hehkua sisällään. Sitten hän henkisesti pudisti päätään. Tässä oli Iida. Bellan ystävä Iida. Ja hän itse seurusteli Lianan kanssa.
-Tietenkin oon. Hei otetaan kuva yhdessä,
Benny hihkaisi ja nuoret siirtyivät puiston reunalle. Iidan hennot hartiat olivat aivan Bennyn paidanrintamuksen tuntumassa ja Benny tunsi tytön ihon hehkuvan paitansa läpikin...**********


Näin ollaan siis saateltu myö Bo seurustelun helmaan ja Bellan kuvioitakin vähän väläytelty. Iida ei oltu hetkeen nähty ja nyt hän sitten ilmestyi yllättäen paikalle. Hänestä on kasvanut oikein nätti, nuori neiti ja tästä kaikesta voisi saada aikaan aika mielenkiintoisen kuvion. En kuitenkaan ole ihan varma mitä tekisin. Liana ja Iida ovat molemmat tosi söpöjä tapauksia.

Olisin halunnut kuvata telttaretkellä paljon enemmänkin, mutta tämä sakki hajosi kuin akanat tuuleen enkä löytänyt perheen ulkopuolisia simejä välillä yhtään mistään...

Mä en tiedä vielä yhtään miten seuraava osa tämän jälkeen ilmestyy. Mun henkilökohtaisessa elämässä tapahtui todella inhottava käänne. Seurustelin miehen kanssa 8 kuukautta ja sain selville maanantaina, että hänellä on ollut toukokuun alusta lähtien seuranhakuprofiili Matchissa. Meillä ei ollut minkäänlaisia ongelmia missään asiassa ja tämä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olen ihan pikkuisen rikki tällä hetkellä ja keskittyminen asioihin on vaikeaa. Yritän tällä hetkellä mennä yhden asian kerrallaan eikä pelaaminen toistaiseksi tunnu houkuttelevalta eikä oikealta vaihtoehdolta. Palaan siihen kyllä heti, kun siltä tuntuu, mutta todennäköisesti en vielä tänä viikonloppuna. Tämä viikonloppu menee itseen käpertyen, kun saan vihdoin kaikessa rauhassa itkeä kotona eikä tarvitse mennä töihin asiakkaiden eteen.

Tarina siis jäänee ihan hetkeksi tauolle, siltä ainakin juuri tällä hetkellä tuntuu. Kuka tietää, ehkä sunnuntaina on jo ihan eri fiilikset.


4 kommenttia:

 1. Olipa ruma temppu mieheltä! >:( On enemmän kuin ymmärrettävää että sulla ei tällä hetkellä välttämättä ole voimia tai halua keskittyä pelaamiseen ja tarinointiin. Tsemppiä tosi paljon, jos tauko tuntuu hyvältä ratkaisulta tähän kohtaan niin pidä se ja palaat sitten tarinanteon pariin kun siltä tuntuu.

  Itse osasta, Iida on kyllä varsin söpö tapaus ja harmi että hänen sydämensä särkyi. Bo ja Maki vaikuttavat kuitenkin myös ihan suloiselta parilta ja mä toivon ettei Bo nyt alkaisi leikkiä kenenkään tunteilla ettei tässä särkyisi vielä useampikin sydän. Siksi mä vähän toivonkin, ettei Bennykään nyt alkaisi säätämään Iidan kanssa mitään. Mun mielestä Benny ja Liana vaan sopii niin hyvin yhteen. <3

  Bellan kohdalla huoli kyllä nostaa vähän päätään. Itsetunto-ongelmat ovat tuossa iässä ihan normaaleja, mutta silti. Jos Bella päättää alkaa pudottaa painoaan keinolla millä hyvänsä niin se lipsahtaa helposti syömishäiriön puolelle ja siinä voi käydä huonostikin. Toivottavasti Bellan tilanne ei mene niin huonoksi vaan hän saa laihdutettua itsensä normipainoiseksi tervein keinoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä enkä olisi sitä uskonut tästä henkilöstä ikipäivänä. Tunteet heittelee surusta vihaan. En varsinaisesti kaipaa häntä enää, sillä teko itsessään oli niin järkyttävän törkeä, että rakastavat tunteet kuolivat siihen paikkaan. Kahdeksan kuukauden ajan kuitenkin joka ilta toivotin hänelle hyvää huomenta ja hyvää yötä, viestillä ellei muuten, joten tietyistä rutiineista luopuminen on hirvittävän kipeää. Kun ei olekaan yhtäkkiä sitä rakasta, jolle haluat kaikesta sydämestäsi hyvää ja teet kaikkesi sen eteen, että hänellä on hyvä olla ja että huomioit hänet. Kun tietää, että viikonloppuna ei olekaan sitä kainaloa johon asettua ja nukahtaa toisen ihoa vasten. Tässä iässä ( varsinkaan ) sitä ei enää haluaisi joutua tähän tilanteeseen. Nuorena oli optimistisempi, uskoi, että siellä nurkan takana on varmasti joku parempi odottamassa. Tässä iässä kaikki hyvät on jo käytännössä parisuhteessa =D Jäljellä ovat vain nämä oman elämänsä tähtinäyttelijät, jotka "poistuvat näyttämöltä" asioita kohtaamatta, raukkamaisesti paeten, muka "helpottaakseen toisen oloa". Right...

   No mutta ei siitä sen enempää. Saattaa jostain rivien välistä lukea, että viha on tällä erää pinnassa eniten...

   Uskoisin, että Bo on omalta osaltaan valintansa tehnyt. Hänen kunniakseen on sanottava, että hän ei koskaan ole antanut Iidan ymmärtää mitään mihinkään suuntaan, päinvastoin pysynyt tytöstä kaukana. Iida -ressukka on vaalinut rakkauttaan etäältä. Benny taas on ollut hyvinkin varman oloinen Lianan kanssa ja ainakin toistaiseksi heidän suhteensa kukoistaa. Iida tuli Bennyn tielle vähän puskista ja herätteli jotain, mitä ei olisi pitänyt koskaan herätä. Johtaako se tulevaisuudessa johonkin? Sitä ei tiedä kirjoittaja vielä itsekään ;-)

   Bella painii samojen ongelmien kanssa, kuten monet meistä, nuoret ja vanhemmatkin. Katsotaan miten hänen suhteensa käy...

   Poista
 2. Hyvä että kaverusten telttaretki sujui ilman suurempia ongelmia ja huolenaiheita. :D Maki vaikuttaa ihan mukavalta nuorelta naiselta, jotenkin olen kuitenkin epäileväinen sen suhteen, tuleeko hänen ja Bon suhde kestämään. Niin ja voihan Bellaa. Toivottavasti hän voisi puhua jollekkin.

  Voimia sulle. :) Ihmettelen todella miten kukaan voi tehdä toiselle noin ja voin vain kuvitella kuinka hirveältä se tuntuu. Jatkat tarinaa sitten kun jaksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoin tosiaan tuolta telttaretkeltä enemmän kuvamateriaalia ja olin ajatellut tekeväni siitä yhden kokonaisen osan. Se kävi kuitenkin mahdottomaksi. Sitten kun nuoret olivat leiripaikassa, he vetäytyivät kerran toisensa jälkeen telttoihin, käväisivät niiden ulkopuolella ja vetäytyivät taas sisälle =D Se oli himpun verran turhauttavaa =D

   Kiitos =) Tapahtuneesta yli viikko, viikonloppuna päästy suremaan kunnolla, joten nyt on selkeästi jo helpompi olo. En aio määrättömiin itkeä itsekkään ja kovasydämisen ihmisen perään. Tästä on suunta ylöspäin =)

   Poista