8.8.2016

3. Triadi


Kolmas osa kolmantena päivänä peräkkäin. Tämän jälkeen tuleekin pieni tauko, sillä iltalennolla lähtö nuorimman tyttären kanssa Riikaan.
Tästä sitten itse osan pariin, olkaapa hyvät.


**********
Syksy hehkui auringonpaisteisessa Twinbrookissa muuttaen kaupungin lähestulkoon kauniiksi. Tai no, olihan se kaunis, paikoitellen, mutta Aleksin omassa ympäristössä ei ollut niin viehättävää kuin toisella puolen jokea.
Aleksi joutui pidätetyksi jälleen. Pikkuhiljaa miestä alkoi riipiä tämä jatkuva poliisiauton sireenien välähtely ja ulina.
Tälläkin kertaa pidätys oli täysin turha, sillä Aleksi tiesi, että jos hän puhuisi, eivät vankilan muuritkaan pidättelisi hänen "perheensä" masinoimaa kostoa.
Hampaat nirskuen Aleksi hyppäsi seuraavana päivänä autoon ja ajoi lentokentälle. Hän oli ehtinyt jo pelätä, että matka menisi sivu suun ja hän jäisi paitsi isoista rahoista, jotka tästä keikasta hänelle oli luvattu.Kiina loisti upeissa väreissä lentokoneen ikkunasta. Lentokenttä oli hieman Shan Simlan ulkopuolella, mutta ikkunasta Aleksi ehti nähdä siitä jo vilauksen.Keskusta ei kuitenkaan ollut Aleksin ensimmäinen kohde vaan se oli Sim klaanin Triadin päämiehen, tai tässä tapauksessa naisen, tapaaminen. Sima Zhi näytti siltä, että hän ei ainakaan kärsinyt nälkää. Se oli hyvä merkki. Kyseinen triadi vaikutti vauraalta ja se takaisi hyvät extrarahat Aleksille, jos hän vain toimisi kuten käskettäisiin.-Hyvää päivää,
Aleksi tervehti kohteliaasti.
-Hyvää päivää,
sanoi Sima Zhi niin hiljaisella äänellä, että Aleksi hädin tuskin kuuli naisen puhetta. Siinä oli vain hyvin lievä korostus. Selkeästi nainen oli oleskellut Kiinan ulkopuolella paljonkin.-Minun käskettiin ilmoittautua teille. Kuinka voin olla avuksi,
Aleksi kysyi.
-Haluatteko ansaita paljon rahaa, herra Wuorenheimo,
Sima tiedusteli. Aleksi häkeltyi hieman hyvin suoraa kysymystä.
-Kyllä, haluan,
vastasi hän kuitenkin nopeasti ja varmasti.
-No niin, hyvä sitten. Kuunnelkaa tarkasti. Tulemme pyytämään teiltä paljon palveluksia ja teidän on epäröimättä toteutettava kaikki. Pystyttekö tähän? Sanokaa suoraan jos ette kykene, niin päätämme neuvottelut tähän,
Sima varmisteli.
-Pystyn. Varmasti.
-Kuunnelkaahan sitten ensimmäinen tehtävänne.
Aleksi kallisti päätään lähemmäksi naista, sillä tämän ääni muuttui entistäkin hiljaisemmaksi, josko se lienee edes mahdollista, ja ohjeet soljuivat suusta nopeasti.Aleksi kiirehti ohjeet saatuaan Kiellettyyn Kaupunkiin. Hän turistina saattoi mennä paikkoihin, joihin tavan kiinalaiset eivät voineet mennä, jotka oli heiltä kiellytty. Tämä mainittu jopa ihan nimensä mukaisesti.
Paikallisesta keisarin palatsin esihuoneesta löytyi laatta, jossa oli jalkojen kuva. Tähän asti kaikki oli mennyt kuten pitikin, Aleksi pohti.Hän asetti jalkansa varovasti laattojen päälle ja oli sen jälkeen pissata housuihinsa! Kuului järkyttävä ääni ja lattiaan hänen vieressään ilmestyi aukko! Aukosta johti portaat alemmas. Aleksin sydän jyskytti rinnassa ja vähän epäröiden mies käveli portaat alas.Alhaalta löytyi kuitenkin ovi, jonka vieressä oli avainlaatta. Aleksi arveli, että avain joka hänelle oli annettu, sopisi varmaankin tähän laattaan. Näin olikin ja ovi aukeni peremmälle rakennuksen uumeniin.Edetessään pidemmälle tuli vastaan erilaisia tehtäviä, jotka tekemällä uudet ja aina uudet ovet avautuivat ja löytyivät.Välillä nurkista löytyi kivettyneitä kasoja, jotka piti hakun kera murskata, jotta pääsi taas edemmäs.Sima Zhi oli sanonut suoraan, että kaikki mahdolliset muut löydöt Aleksi saisi pitää. Miehen oli tarpeen tuoda vain yksi, äärettömän tärkeä ja kallis esine Simalle.


Viimein vastaan tuli huone, josta ei näyttänyt olevan minkäänlaista pääsyä minnekään. Siellä oli vain lähde. Huokaisten Aleksi riisui vaatteensa ja kiitteli itseään siitä, että oli sattunut pukemaan juuri tänään niiden alle uimahousut.Päättäväisesti Aleksi sukelsi lähteeseen. Pohjalta löytyi tunneli, joka johti viereiseen huoneeseen. Sieltä Aleksi sai viimeisen tarvitsemansa avaimen ja pääsi vihdoin hakemaan Siman kaipaaman esineen.
Syvästi huokaisten Aleksi painui myöhään illalla nukkumaan. Majoituspaikan sänky ei ollut mitenkään loistelias, mutta täällä oli ainakin lämmintä nukkua.Yö lipui hiljalleen uinuvan Shan Simlan ylitse ja seuraava päivä valkeni kuulaana. Aleksi heräsi varsin levänneenä, söi hyvän aamupalan ja suuntasi seuraavalle tehtävälleen.Biyu Shen. Nainen oli esittäytynyt lyhyesti, katsonut Aleksia täydellisen ilmeettömänä ja pyysi sitten seuraamaan itseään. Aleksi tunsi heti vaistomaista vetovoimaa naiseen. Tämä oli kaunis. Äärettömän kaunis, puhui pehmeällä ja sointuvalla äänellä ja lantiokin näytti kaartuvan kauniisti hänen käyttämänsä vaatteen alla.Nainen kehotti Aleksia asettumana harjoittelupuun eteen ja meni sitten itse toiselle puulle näyttämään esimerkkiä. Vuorossa oli muinaisen, kiinalaisen taistelulajin alkeet.Aleksi ei onnistunut järin hienosti ensi yrittämällä. Yksi puutapeista osui suoraan silmäkulmaan.Hapuillen Aleksi haki tukea harjoittelupuusta ja mies oli aivan varma, että kuuli takaansa hentoa, ivalllista naurua. Se sai hänet sisuuntumaan. Sitkeästi Aleksi jatkoi ja loppuloma kuluikin sitten Biyun opastaessa miestä syvemmälle lajin saloihin.Palattuaan Twinbrooksiin Aleksia vastassa oli jälleen Taisto Velmula. Poika oli ehtinyt jo nuoren miehen ikään ja sai enenevässä määrin vastuuta isältään. Aleksi olikin melko vakuuttunut, että vielä jonain päivänä Taisto astuisi isänsä saappaisiin kuljetusyrityksen pomona.-Miten matka meni,
Taisto tiedusteli.-Oikein hyvin. Sima vain haluaa, että teen ihan kaiken mitä he käskevät minun tehdä. Tuleeko tästä jonkinlainen eturistiriita jatkossa,
Aleksi raportoi.-Kuule, meille on ihan äärimmäisen tärkeää saada luotua sen kyseisen triadin kanssa sujuvat suhteet, sillä sitä kautta tulee paljon... eh... lähetyksiä tänne meille, jos kaikki hyvin menee, ja se tarkoittaa sitä, että me rikastumme. Kaikki me. Myös sinä.
Tämä sai Aleksin hieman myhäilemään.-Sen vuoksi siis mitä ikinä he käskevätkään sinun tehdä, sinä teet. Kyselemättä. Se palvelee meitä kaikkia. Ymmärrätkö?
Aleksi ymmärsi. Se oli uhkaus. Äkkiä mies ei ollutkaan ihan varma siitä, että tämä oli hyvä juttu. Koko tämä Kiinan matka ja diili, jonka hän oli tehnyt.
-No niin, menehän nyt kotiisi. Sinulle tuotiin matkasi aikana lähetys Kiinasta,
Tarmo kehotti.Aavistuksen huolissaan Aleksi meni nopeasti kotiin, mutta sieltä löytyikin vain terraario, jossa jätetyn viestin mukaan majaili iguaani.
Aleksi nimesi iguaanin Leoksi ja sen seurailu antoi hänelle suunnattomasti hupia.


**********EXTRA
Aleksi tutustui yhteen jos toiseenkin simiin Kiinan matkansa aikana. Tässä taustalta melkoinen tuijotus! =D


4 kommenttia:

 1. Oi voi voi voi voi voi :D Mihin soppaan oletkaan lusikkasi työntänyt Aleksi...

  Linkitettyäsi tarinasi DLT2:een en voinut olla kurkkaamatta, enkä nyt kadu sitä päätöstä yhtään! Ai miten niin olen vähän koukussa rikolliskonseptiin... en ainoastaan kirjoita sitä itse, vaan nähtävästi luen myös mielelläni :'D Tarinaa oli ilo lukea, varsinkin, kun teksti oli näin sujuvaa ja kuvatekstit kekseliäitä (tällä tarkoitan sitä, ettei kuvissa ainoastaan selitetty itsestäänselvyyksiä, tyyliin suihkukuvan alla "Aleksi meni suihkuun" ja TV-kuvan alla "Aleksi katsoi telkkaria).

  Sellaisen vinkin annan, että nuo plumbobit ja puhekuplat saisi näppärästi pois kirjoittamalla koodilootaan "hideheadlineeffects on". Ne vähän häiritsivät visuaalista ilmettä :)

  Hajosin huolella tälle kuvalle:
  https://4.bp.blogspot.com/-2XZbgw8wcKw/V6bR_CP5KgI/AAAAAAAAAqE/iRJ-mo1PXpo7ws-ildv733MetFAMGb5HACLcB/s1600/Screenshot-79.jpg
  Oikein kunnon loikka ::D

  Odottelen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, itsekin aloitin jo esimurrosiässä lukemalla koko täti Christien tuotannon läpi ja kieltämättä itsekin luen sujuvimmin rikostarinoita. Sen vuoksi ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun aloittava simini on astellut rikoksen poluille =D Jostain syystä se vain... viehättää =D Sitä en vielä tiedä onko tästä jatkossakin sukeutuva rikosten parissa pysyttelevä tarina vain jääkö se vain tähän sukupolveen, mutta... No, katsotaan miten inspiraatio menee.

   Tiedän, että puhekuplat saisi pois ja itse tarinassa se taatusti olisi paremman näköistä. Pelissä vain niiden näkymisestä on ajoittain hyötyä, joten sen vuoksi päädyin siihen, että jätän ne näkyviksi.

   Se on kieltämättä aika mainio kuva =D Sain kerrankin pysäytettyä juuri loistavaan kohtaan =D

   Kiitos Irvis ja tervetuloa lukemaan =)

   Poista
 2. Kiva että aloit taas tarinoimaan, oon lukenut näitä sun juttuja Romanovien ajoilta asti ja tykkään lukea sun tekstiä. Enpä osaa juuri muuta sanoa kuin että kiintoisalta vaikuttaa, jään seuraamaan.

  Ai niin, kävisikö linkinvaihto (alwaysintherainsims.blogspot.fi)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Persimon ja tarinasi linkitetty =) Käyn tutustumassa heti kun ehdin =)

   Poista