30.6.2017

52. Aikuisuuden kynnyksellä

Ja uusi perillinen on:DANTE!Dante voitti niukasti yhdellä äänellä, joten tällä mennään ja aloitan uuden pelipohjan valmistelun pikkuhiljaa. Pysyttäydymme hetken koko perheen parissa, jotta Darrenista ja Adastakin saadaan täysi-ikäiset ja sen jälkeen koko perhe muuttaa uuteen kaupunkiin.

Kiitos kaikille äänestäneille!


**********Evan sisaret pitivät huolta, että hurmaava Dante ei joutunut harhateille kun Eva itse ei ollut paikalla. Sopimus oli sanaton. Senpä vuoksi poika vietti varsin usein koulun jälkeen aikaa Erikssonien kotona vaikkei tyttöystävä ollut edes paikalla.-Darren ei ole muutamaan päivään halunnut nähdä ollenkaan,
Ada valitti ja huomio oli enemmän pojassa kuin läksyjen parissa.-Darrenilla on ollut isän kanssa kiireitä,
Dante vastasi tasaisesti. Hän ei tosiasiassa tiennyt mitä veljen päässä liikkui, mutta koska Darren oli sitä, hänen veljensä, tämän puolia oli pidettävä ja tyttöystävän huolia hälvennettävä mahdollisuuksien mukaan.
-Olisi hän silti voinut edes soittaa,
Ada mutisi ja kyynel pyrki väkisinkin silmäkulmaan.
-Hyvä ruoka, parempi mieli. Tulkaahan tytöt ottamaan,
Dante vaihtoi puheenaihetta.Iida katsoi hieman huolestuneena sisarensa perään.
-Jos vain pystyt, niin sanotko Darrenille että soittaa edes,
hän kuiskasi hyvin hiljaa Dantelle. Poika nyökkäsi, vaikka tosiasiassa hänellä ei ollut aikomustakaan puuttua veljensä elämään ja toimiin. Hänen mielestään oli ehdottomasti parempi, että jokainen huolehti itse omasta tontistaan.-Oi, onpa tämä hyvää,
Iida kehui ja äänsi suorastaan lauloi ylistystä Danten Dim Sumille.
-Suvun sisäinen resepti,
poika myhäili tyytyväisenä.-Se on hyvä, että osaat valmistaa ruokaa, sillä Eva on keittiössä täysi tumpelo. Se ei tietenkään ole kovin kauniisti sanottu, mutta totta.
-Näin olen ymmärtänyt. Olemme sivunneet tätä aihetta ja olen todennut hänelle, että ei huolta. Me veljekset kyllä osaamme pitää naistemme vatsat täysinä.
-Olipa aika... hmm... Tuon voi ymmärtää kahdella eri tavalla,
Iida totesi ja kurtisti hieman kulmiaan.-Minä puhuin kyllä ihan ruuasta. Likaisuus on ihan puhtaasti kuulijan korvassa,
Dante vastasi huolettomasti ja Iida tunsi piston sisimmässään. Hän ei saisi ajatella aina pahinta sisarensa poikaystävästä. Dante oli flirttailija, se piti paikkansa, mutta ainakaan hän ei tiennyt tämän pettäneen Evaa ja poika piti hänen sisareensa kelvollisesti yhteyttä. Ehkä vähän liiankin kelvollisesti, Iidan mielestä.-Eva saa sinusta kyllä vielä kelpo miehen,
Iida sanoi tyytyväisenä. Hän ei nähnyt kuinka Dante loi häneen varsin hempeän katseen. Poika ei voinut olla miettimättä miltä noita huulia tuntuisi suudella... Eva oli loistava suutelija ja Dante kaikin puolin muutenkin tyytyväinen tyttöystäväänsä, mutta.. no, saihan sitä pohtia.


**********Carl yritti keskittyä raportteihinsa epätoivoisesti.Häntä ei häirinnyt poikien soitto, sillä nämä kehittyivät loistavasti ja heidän musisointiaan oli nykyään jo nautinto kuunnella. Ei. Carlin mieli askarteli aivan muissa asioissa. Hänen piti päättää kuka pojista hyötyisi perijän asemasta eniten.Turhautuneena mies sulki tietokoneensa kannen vähän liiankin kiivaasti. Hän kohtasi pöydän toiselta puolelta heti Hannan tyynen katseen.Nainen käveli hänen eteensä ja katsoi syvälle silmiin, sanomatta sanaakaan, kuin lukien jokaisen ajatuksen Carlin pään sisältä.Mies näytti uupuneelta ja sitä hän olikin. Viimeiset ajat mieli oli askarrellut saman ongelman kimpussa ja päättäminen tuntui mahdottomalta.
-Rakas,
Hanna sanoi lempeästi.Carl veti naisen tiukkaan syleilyyn.
-Olen niin väsynyt,
hän sanoi ja jatkoi:
-Tunnen itseni vanhaksi.-Ja höpsistä kultaseni. Sinä olet vielä viriili mies ja viime yönäkin todistit sen. Kolmeen kertaan,
Hanna painotti ja sai kuin saikin Carlin naurahtamaan.-Kultaseni, kun kaksosten syntymäpäivät on vietetty, keskustelet poikien kanssa, yhdessä tai erikseen. Kyllä se menee ihan hienosti ja varmasti saat vastauksen kysymykseesi jota pohdit. Luota itseesi ja luota poikiisi. Me olemme kasvattaneet heistä hienoja nuoria miehiä,
Hanna rohkaisi.-Niin olemme. Miten tulisinkaan toimeen ilman sinua,
Carl huokaisi ja mieli helpottui. Hanna löysi aina oikeat sanat.
-Suutele minua ja lähde sitten töihin. Minunkin täytyy mennä. Sisaresi tulee asiakkaakseni.
-Käskystä rouva.-Katso nyt minua! Harmaa ja kaikkea! Ihan kauheaa! En ole yhtään valmis näyttämään vielä tältä, sillä en tunne itseäni vanhukseksi, vaikka minulla keppi onkin kourassa.
-Clara -kulta, tulit juuri oikeaan paikkaan. Annapa kun minä vähän mittailen ja teen sinulle taikojani.-Sinä totisesti teet taikoja! Pidän niistä,
Clara totesi hunajaa äänessään. Nainen oli enemmän kuin tyytyväinen muutokseensa. Hän ei ollut vielä vanha, vaikka vanhus toki olikin ja polvet olivat menneet roistojen perässä juoksemisesta niin rikki, että hänen kepin kanssa piti kävellä nykyisin.-Menehän kotiin hurmaamaan miehesi. Illalla on kaksosten syntymäpäivät. Älkää unohtako.
-Kuule, voi olla, että emme Eddyn kanssa pääse niihin kinkereihin. Sen verran kuuma pantteri minusta sukeutui,
Clara heläytti naurun ja iski silmää kälylleen.Niin kävi kuin kävikin, että Danielin ja Danten syntymäpäiviä päädyttiin viettämään perhepiirissä. Itsekseen myhäillen Hanna pohti, että mahtoiko Clara tosiaan olla vällyissä kierimässä miehensä kanssa parhaillaan.Hän ei ihmettelisi sitä lainkaan tämänpäiväisen perusteella. Sen pidemmälle nainen ei kuitenkaan halunnut ajatustaan viedä. Tänään oli kysymys kaksosista.Carlin sisin melkein mureni hänen katsoessaan rakkaita poikiaan. Niin isoja jo! Hän ei ollut vielä lainkaan valmis tähän. Ei lainkaan.-No veli, joko tiedät mitä toivot,
Dante kysyi veljeltään.
-Tietenkin tiedän,
Daniel vastasi itsevarmasti.Dante taas joutui miettimään pienen hetken omaa toivettaan.
Lopulta Dante kuitenkin oli se, joka puhalsi kynttilät kakustaan ensimmäisenä.
-Tässä sitä mennään, kohti aikuisuuttaa,
hän hihkaisi ja sai kaikki nauramaan ääneen.**********

Extra-kuvia:
Dante aikuistuneena. Valmiina valloittamaan maailman. Tai no, ainakin seuraavan kaupungin. Ja naisen. Tai jotain ;-)

Nero, taiteellinen, onnekas, kapinallinen, toivoton romantikkoRintakarvat - grrr =DDaniel sliipattuna ja laitettuna. Pojastahan suoriutui oikein komea!

Kuumuuden ystävä, ulkoilmasim, siisti, ruokavirtuoosi, lukutoukka.Kaksoset on kyllä kasvoiltaan osin ihan eri näköisiä! vrt. silmät ja suu.
Kaupungissa liikkuu mm. tämän näköisiä simejä ja tämä kaupunki siis oli My Sims Realtyn asuttamaton ja tontiton ympäristö! Oli pakko ottaa kuva ja näyttää, että Hanna ei ollut ainoa laatuaan näistä kauniista simeistä.

5 kommenttia:

 1. Vaikka Darren ei voittanutkaan niin ei harmita, Dante on kyllä myös varsin komea tapaus. ;) Vaikka Dantesta nyt tulikin perijä niin toivottavasti myös muiden poikien kuulumisia näytetään välillä. En muuten Malta odottaa että millainen kaunotar aikuistunut Eva on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä aamulla näytti siltä, että joudun arpomaan vastauksen Danten ja Darrenin väliltä, sillä poikien äänet olivat tasan. Kiva kuitenkin, että viime hetkellä tuli vielä se yksi ääni, joka ratkaisi kisan toisen eduksi.

   Dantesta tuli kieltämättä aika näpsäkkä tapaus, jos nyt miehestä voi niin sanoa... ;-) Tarkoitus on myös näyttää muiden poikien elämää, sillä veljesten talot on rakennettu uuteen kaupunkiin vierekkäin. Pohdin vähän aikaa sitä, että olisin tehnyt tosiaan Darrenista ihan oman, muutaman osan mittaisen tarinan, mutta luulen ettei aika ja resurssit vaan riitä siihen.

   Poista
 2. Kivaa että Dante valikoitui lopulta perijäksi, kun itsekin häntä äänestin. :) Nyt täytyy jäädä vain odottelemaan, mitä kaikkea hänelle tuleekaan tapahtumaan. Niin ja tulihan hänestä ihan hyvän näköinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danten matkassa varmaan sattuu ja tapahtuu ;-) Peli on nyt saatettu siltä osin kohdilleen, että veljekset asuvat viereisissa taloissa ja perijä on vanhempiensa kanssa jatkamassa tarinaa. Täytyy laittaa sormet ja varpaat ristiin, että uusi kaupunki toimii yhtä hyvin kuin tuo edellinen. Olin tosi postiivisesti yllättynyt miten hyvin sain pelattua pojat aikuisuuteen asti ilman mitään isoja bugeja.

   Poista
 3. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
  (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

  VastaaPoista