4.7.2017

53. Riverview

Yritetäänpä uudestaan =)

Edellinen aloitus siis kariutui pelin kuolemiseen ja aivan ilmeisesti tosiaan on niin, että minulla peli ei kestä superstaran ammatteja, koska tämän päivän perusteella peli rullaa nätisti kuten ennenkin kun vaihdon Danten ammatiksi normaalin muusikon. Hänestä siis tulee rocktähti. Harmillista, tosi harmillista, sillä sain ihan mahtavia kuvia alkuperäisestä aloituksesta hänen keikoiltaan yms, mutta kun ei niin ei. Tärkeintä kuitenkin on se, että peli toimii ja päästään suvussa eteenpäin.

Valmiiksi kuvattuja osia on 62. Osien pituus pääsääntöisesti on 25 kuvaa, mutta tuohon osaan 62 jouduin käytännön syistä lisäämään enemmän. Tarinassa on tulossa edessäpäin ihan mielenkiintoisia käänteitä, joten suosittelen vyöttäytymään tiukasti penkkin ja seuraamaan mukana ;-) Yritän ehtiä kirjoittaa osia valmiiksi ja julkaistakin säännöllisesti, mutta koska kesä ja muut muuttuvat tekijät, niin en jälleen uskalla luvata mitään. Tästä kuitenkin uuteen aloitukseen, olkaa hyvät =)


**********

RiverviewNäemme edessämme Riverviewn keskuspuiston. Uinuva ja hiljainen kaupunki, jonka keskusta sijoittuu joen keskellä olevalle saarelle. Tällä saarella me nyt ihailemme tätä rauhallisuutta ja seesteisyyttä, nautimme puurakennuksista ja suuntaamme katsettamme kohti paranneltua keskuspuistoa.Koska verotuloja on tullut tasaisesti, onhan tämä kaupunki simien suuressa suosiossa juuri turvallisuutensa vuoksi, on kaupunki päättänyt satsata lisäilemällä tulevien perheiden iloksi lapsille ja vähän aikuisillekin tekemistä. Riverview haluaa toivottaa kaikki lisääntyvät.. eh, tuota... Jarvis, muotoillaan tämä kohta myöhemmin uusiksi. Jatketaan.-Madame Cantina...
-Myöhemmin Jarvis. Kas niin. Tekemistä löytyy siis myös vähän vanhemmillekin simeille. En tietenkään tarkoita vanhuksia. He ovat ihan yhtä tervetulleita. Emme ole ikärasisteja... Jarvis, tämä ei nyt suju.
-Madame..
-Jarvis, mikä on tuo meteli minun kaupungintaloni edustalla?
-Madame, teknisesti ottaen se on Riverview kaupungintalo...
-Älä saivartele Jarvis!Ja totta tosiaan, kun siirrymme lähemmäs, näemme kiivaana vellovan mielenosoituksen, johon näyttää osallistuvan joukko varsin uusia tulokkaita. Hämmentyneen oloinen Ada Wuorenheimo seisoo kaupungintalon edustalla. Hän on juuri käynyt allekirjoittamassa paperit maksavaksi taiteilijaksi siirtymisestä. Hän ei tiedä mitä ajatella.Mielenosoittajien joukossa on Adan mielestä aivan liikaa sukulaisia. Häntä pyörryttää. Anopin punaiset hiukset näkyvät taatusti kaivolta kotiin asti ja anoppi sentään asuu ihan Riverviewn laidalla. Ada tietää, että Darren saa halvauksen kun kuulee tästä. Mutta ei siinä kaikki. Omat siskot, hänen lihaa ja vertaan taivas auttakoon, ovat mukana huutamassa ja heiluttelemassa kylttejä. Ada on aivan varma, että hän menettää tajuntansa ihan kohta tästä häpeästä. Ja Danielkin... Ada nyyhkäisee epätoivoisesti.Sen hän toki ymmärtää, että kapinallinen Dante on täällä, mutta Daniel. Hetkinen. Mitä kylteissä onkaan? Mitä ihmettä? Riverview aikoo lopettaa kaupungin sairaalan? Eihän se käy! Ada on raskaana eikä todellakaan aio lähteä Bridgeportiin asti synnyttämään! Onhan se toki suuri kaupunki, mutta ilma on saasteista sakeaa eikä Ada aio altistaa lastaan sekunniksikaan sen ilmalle. Ei. Ada oikaisee hartiansa ja näkee kaupunginjohtaja Cantinan kävelevän kohti mielenosoittajia. Odottakoot vaan. Täältä pesee!Carl ei laskenut raskaana olevaa vaimoaan mielenosoitukseen. Hannalla on jo ikää synnyttäjäksi ja Carl ei halua, että raskaus ja vauva vaarantuvat millään tavoin. Hanna olisi kyllä kovasti halunnut lähteä, tietenkin, Carl ajattelee hellästi. Hänen tulisieluinen rakkaansa. Aina valmis puolustamaan heikompiosaisia. Hannan sydän on käsittämättömän suuri.
-Miten luulet että mielenosoitus päättyy,
Hanna kysyy mieheltään.
-En tiedä, enkä tietenkään voi olla varma, mutta siellä on mukana Daniel. Hän on kirurgi ja tuo tälle kaupungille mainetta, joten kaupunki taatusti harkitsee uudestaan sairaalan lopettamista.
-En haluaisi joutua Bridgeportiin asti synnyttämään,
Hanna huokaisee.
-Etkä joudukaan. Ellei muuta, niin me järjestämme sinulle kätilön kotiin,
Carl toteaa päättäväisesti.-Vai että ihan kätilön kotiin.. Kylläpä sitä hövelisti lupaillaan vaikka mitä. Kun noin hövelillä tuulella olet, niin kuivaisitko hiukseni myöhemmin?-Kultaseni, niin hövelillä tuulella minä en ole ikinä.
-Olet kuitenkin.Carl nauraa. Hän nauraa syvää, lämmintä naurua. Hän on onnellinen. Miten voikaan olla miestä siunattu näin paljolla?
-Olenhan minä rakas, aina. Sinulle.Pieni piru iskee Carlin takaraivoon ja hän siirtyy juohevasti vaimonsa vierelle. 
-Nyt kun lapset ovat poissa, niin mitä luulisit..
-Carl, he voivat tulla mikä hetki tahansa takaisin.-Sinä et uskalla!
-Mitä? Väitätkö sinä, että minä en uskalla kuherrella sinun kanssasi porealtaassa?
-Väitän.
-Rontti.-Tule kainaloon sieltä ja lakkaa nurkumasta minulle,
Carl sanoo hellästi ja vetää vaimonsa kylkeensä kiinni. Hanna huokaisee tyytyväisenä.-Raskaana tai et, mutta minä haluan sinua. Nyt. Ja aion myös saada sinut. Nyt.
-Carl...
-Katsos kun tämä pikku käsi menee...
Hanna tuntee miten Carlin vikkelät sormet juoksevat reittä ylöspäin ja intohimo syöksyy hänen lävitseen. Hän on heikko, hän tietää, mutta hän ei kykene sanomaan Carlille ei.
-Mitä siellä tapahtui? Saitteko puhuttua kaupungin poliitikoille järkeä?
-Sairaala on ja pysyy.
-Tiesinhän minä, että teihin voi luottaa,
Carl huudahtaa ja kuulee Hannan hyrisevän naurun.
-Lakkaa nauramasta ja tule syömään sieltä.
-Kohta.
-Poliitikot ovat kyllä sellaisia takinkääntäjiä että,
puhisee Eva.-He eivät olisi myöntyneet yhtään mihinkään, mutta kun Daniel oli paikalla ja laittoi koko arvovaltansa peliin, niin heistä tuli yllättävän nöyriä,
hän jatkaa ylpeällä äänellä.-Puhumattakaan Adasta! Minä ensin luulin että siskosi pyörtyy kaikessa hienoudessaan kun hän käveli ovesta ulos, mutta mikä sisupussi siitä naisesta löytyikään! Darren saa kyllä varoa,
Daniel huomauttaa ihailevasti.
-Olivatko kaikki sinun siskosi paikalla,
Carl kysyy.
-Kyllä vaan.-Mu-mutta.. hehän ovat raskaana!
-Sitä suuremmalla syyllä asia koskettaa heitä.
-Entä jos siinä olisi käynyt huonosti? Olisi tullut väkivaltaisuuksia ja lapset olisivat menneet kesken?
-Hmm.. Isä, sinä olet hermoheikko Hannan raskauden vuoksi.-Ei ne lapset ihan niin pienestä tule ennenaikaisesti ulos. Siksi toisekseen, me olisimme kyllä toimittaneet tytöt turvaan Danielin kanssa jos se olisi näyttänyt muuttuvan vaaralliseksi.
-Dante hyvä, kun Eva on raskaana, niin sinä ymmärrät kyllä mitä minä tarkoitan.
Myöhemmin makuuhuoneen rauhassa Eva ja Dante keskustelevat tulevasta perheenlisäyksestä.
-Haluatko sinä lapsia jo nyt,
Dante kysyy pehmeästi.
-Haluan, ihan kauhean paljon. Ada ja Iida odottavat, Hanna odottaa, joka puolella on lapsia ja raskaana olevia naisia. Haluan lasta ihan kauhean paljon,
Eva mutristaa huuliaan ja Dante tuntee kupeissaan tutun poltteen, jonka naisen läsnäolo ja tuoksu saa hänessä aikaan.
-Sittenhän meidän täytyy tehdä asialle jotakin,
hän sanoo hyvin pehmeästi ja värinä kulkee Evan lävitse.
-Mielellään. Erittäin, erittäin mielellään.
Nuorten innolla ja voimavaroin he jatkavat läpi yön, sillä unet on tarkoitettu vanhuksille.**********


Taloesittelyt
Tässä siis uudestaan taloesittelyt. En ottanut uusia kuvia.
Danten talon alakerta.
Ja yläkerta.
Kellarin uima-allas.
Alakerran kylpyhuone.
Sisääntuloaula.
Käytävä olohuoneen puolelle.Takka.
Keittiö.
Exhibionistien kylpyhuone =D 
Toiselta puolelta.
Danten ja Evan makuuhuone.
Makuuhuoneen takka.
Tuleva lastenhuone.
Danielin talon sisääntuloaula.
Alakerta.
Yläkerta.
Darrenin talon alakerta.

Ja yläkerta.


**********


Vähän erilainen aloitus tällä kertaa ja hieman eri tyyliin kirjoitettukin. En tiedä jatkanko samalla tyylillä tai mistä tämä ylipäätään tuli. Se vain tuli =D

Hanna, Iida ja Ada siis ovat raskaana, ihan kuten aikaisemmassakin aloituksessa. Kaikki näyttää kovasti valoisalta ja ihanteelliseltä, mutta asiat eivät taida mennä ihan niin putkeen. Minkälaisia käännöksiä onkaan edessä? Tekisi mieli kirjoittaa -Siitä kuulette ensi kerralla, mutta enpä ihan taida kuitenkaan =D 

Tajusin muuten tänään, että Hanna onkin Henna =D Mulla nämä nimet vaihtuvat lennossa =D  4 kommenttia:

 1. En sano että edellinen olisi ollut jotenkin huono, mutta jostain syystä tämä uusi alku oli enemmän mun mieleen. :) Hyvältä vaikuttaa siis. Toivottavasti Evan ja Danten suhde ei tällä kertaa ajaudu alamäkeen ihan niin nopeasti ja jos/kun ajautuu niin asiat saadaan vielä selvitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siirtelin kaikkien valmiina olevien osien kuvat bloggeriin ja polte kirjoittamiseen on valtava! Tuntuu jotenkin siltä, että nyt on lähtenyt jokin isompi vaihde päälle tässä kirjoittamisessa enkä tiedä kuinka pitkään se jatkuu. Odotan kuitenkin tosi paljon sitä, että saan kirjoitettua noihin kuviin tekstit. Nyt jo sinne osaan kuvista oli pakko jättää jotain valmiiksi ettei ajatus katoa päivien ja mahdollisesti viikkojen myötä.

   Danten ja Evan suhde on edelleen hieman kahden keskenkasvuisen simin suhde. He ovat tunne-elämältään hieman epärealistisia, aavistuksen horjuvia ja uskovat asioiden järjestyvän vain koska he tahtovat niin.

   Poista
 2. Tämä alku vaikutti mielenkiintoiselta ja tätä oli kiva lukea. :) Saa nähdä siunaantuuko Dantelle ja Evalle lapsia. Muille niitä tuntuu olevan tulossa paljonkin. :D En kyllä tiedä olisiko Danten ja Evan vielä ehkä ihan hyvä aika hankkia lapsia, mutta katsotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava osa antanee viitteitä tähän pohdintaan ja sen enempää en vielä kerro mitä tulevaisuudessa tapahtuu ;-)

   Mukavaa kuulla, että oli kiva lukea, sillä tätä oli myös kiva kirjoittaa ja jatkossakin tyyli tulee ainakin tämän sukupolven kohdalla olemaan kirjoitustyylissä tämä. No, toistaiseksi joka tapauksessa. Juuri nyt se tuntuu hyvältä ja olin tämän osan dialogiin itse aika tyytyväinen =) Välillä keskustelu tahtoo olla hakusessa, enemmän tai vähemmän =D

   Poista