5.7.2017

54. Raskaushuurujen katkera kalkki

No niin, seuraava osa tulee jo nyt. Kirjoitusvaihde päällä =D


Minulla tahtoo sitten mennä Dante ja Daniel -nimet sekaisin, joten älkää hätkähtäkö, jos jossain päin tekstiä näyttää oudolta... =D 


**********
-Sinä olet tietysti taas jo auringonnousua ennen tullut tänne lukemaan,
Carl moittii lempeästi Hannaa.
-En mahda sille mitään. Voin niin valtavan pahoin ja lapsi tuntuu pyörivän vatsassa kuin hyrrä.
-Minun täytyy varmaan keskustella hänen korkeutensa kanssa siitä tavasta, jolla hän kohtelee äitiään.
-Älä ainakaan ennen kuin teet jotakin syötävää, ole niin kultainen. Voin heikosti.
-Tietenkin rakas. Suuresti rakastamasi krepit valmistuvat aivan tuossa tuokiossa.
-En vain tahdo kestää niiden valmistamisesta aiheutuvaa hajua, niin hyviä kuin muuten ovatkin. Ja ne kalorimäärät... huh...
-Nyt ei lasketa Hanna,
Carl komentaa ja vaimo poistuu kylpyhuoneen puolelle yökkimään. Carl tietää, että ne kalorit tulevat kurkusta ihan yhtä ripeästi ylös kuin painuivat vatsan pohjalle. Hän on huolissaan Hannan pahoinvoinnin määrästä.
Carl on ehtinyt jo syödä ja valmistautuu lähtemään töihin kun Hanna vihdoin horjuvin jaloin pääsee kylpyhuoneen lattialta ylös ja saa istuttua lautasen ääreen, jonka mies on huomaavaisesti laittanut häntä varten.
-Voi kultaseni,
Carl sanoo yhtä paljon huolta kuin rakkautta äänessään.
-Mene vain. Kyllä minä tästä selviän ihan kohta. Sinä tiedät että se helpottaa pian.
-Mene juttelemaan Danielin kanssa Hanna.
-Hän on kirurgi,
Hanna sanoo voimattomasti vastaan ja Carl huolestuu vielä enemmän.
-Olkoon vaikka perurgi, mutta sinä menet juttelemaan hänen kanssaan,
mies vaatii.
Vasta Hannan annettua lupauksensa Carl poistuu töihin. Nuoret jäävät pitämään Hannalle seuraa. Syöminen käy hitaasti, sillä jokainen suupala taistelee takaisin tietään ylöspäin.
-Odota vain kun sinä olet tässä tilassa,
Hanna mutisee Evalle, joka kalpenee. Hannaa hävettää. Hän ei oikeasti ole ilkeä, ei ihan tosissaan ole, mutta tämä jatkuva pahoinvointi saa hänet kärttyiseksi.
Daniel ei ole kotona, mutta Iida on. Naisen vyötärö näyttää vielä kadehdittavan kapealta. Hanna ei ole voinut kuvitellakaan pitävänsä tiukkoja vaatteita enää aikapäiviin. Daniel on jo järjestänyt tutkimukset vaimonsa raskaudesta ja he tietävät, että heille on tulossa tyttö ja poika.
-Voitko sinä kovinkin pahoin,
Hanna kysyy lievästi epätoivoa äänessään. Voi sano, että sinä voit pahoin, sano!
-No tuota... Minulla on paino pudonnut monta kiloa kun mikään ei pysy sisällä,
Iida lopulta tunnustaa ja tietynlainen helpotus valahtaa Hanna jäseniin. Samassa tunne muuttuu hyiseksi kauhuksi.
-Sinähän... odotat... kaksosia
Hanna saa sanoja hädintuskin suustaan ulos. Ne takertuvat kurkkuun ja satuttavat tullessaan siitä läpi, repivät nielun vereslihalle. Taivas varjele!
-Hanna-rakas, ei se silti tarkoita sitä, että sinäkin odottaisit kaksosia. Ole ihan rauhassa. Meitä simejä on niin erilaisia ja jokainen meistä reagoi raskauteen eri tavoin,
Iida hätäisesti vakuuttelee naiselle, näkee paniikin orastavan tämän silmissä.
Hanna rentoututtaa väkipakolla kireät hartiansa, yrittää painaa niitä alaspäin.
-Niin, niinhän se tietenkin on.
-Mitä luulet, järjestäisikö Daniel minutkin niihin tutkimuksiin,
hän kysyy sitten varovasti. Iida ei haluaisi mitenkään luvata sellaista asiaa miehensä puolesta, mutta ei tiedä miten sanoisi herttaiselle Hannalle vastaan.
-Voinhan minä kysyä,
hän sanoo epäröiden, mutta Hanna tarttuu siihen kuin lupaukseen.
Hän ryntää Iidan syliin, melkein nyyhkyttää helpotuksesta ja Iida tuntee omien raskaushormoniensa vaikutuksesta kyynelien kihoavan silmiinsä. Hän on käytännön sim, aina ajan tasalla kaikesta eikä siedä tätä raskauden tuomaa heikkoutta itsessään. Danielista se on hyvin viehättävää, mutta Iida sallii itsensä olla asiasta toista mieltä.
Dante päättää järjestää jamisessiot työpaikkansa lähituntumassa, ihan vain tuodakseen itseään tykö. Hän tietää, että kuuluisuus ja raha kulkevat käsi kädessä ja hänen on tarkoitus rikastua. Itse kuuluisuudessakaan ei toki Danten mielestä ole mitään pahaa.
Eva liittyy ensimmäisenä miehen seuraksi ja Dante on kiitollinen vaimolleen. Tämä tietää mitä hän tarvitsee ja tukee aina miestä.
Ei mene kauaa kun Hanna raahataan paikalle sähköpianon kanssa ja mikä ettei, sillä naisen soittotaito on jo varsin huomattava. Töiden jälkeen isäkin tulee rumpusettinsä kanssa mukaan, joku kiinalainen turistikin liittyy heidän sessioonsa, tosin mies-parka ei osaa kyllä sitten niin lainkaan pysyttäytyä rytmissä mukana.
Lopulta jamisessiosta tulee niin valtava, että soittimet täyttävät koko pienen puiston ja Madame Cantinakin näyttää Jarvisin kanssa ilmestyvän kuuntelemaan. Dantea hymyilyttää. Nainen joutui taipumaan painostuksen alla, mutta kovapintaisena poliitikkona hän ei näytä kärsineen pienintäkään kolhua.
Valitettavasti Dante joutuu poistumaan töihin, sillä juuri silloin kaupungin suurin kuuluisuus, Jon Lessen kävelee paikalle ja pyytää muusikot viereiseen ravintolaan kanssaan jamittelemaan. Eva ei tajua olla edes häpeissään siitä, että lähtee käskemättä vaihtamaan vaatteitaan ravintolaan sopivaksi. Dantea hieman kirvelee.
Eva ei kuitenkaan ajattele miestään hetkeäkään. Karismaattinen Jon, upea Jon, kuuluisa Jon, pyysi heitä kanssaa jammailemaan. Heitä! Harrastelijoita! Jon pitää heitä riittävän hyvinä ja arvollisina mahtavaan seuraansa. Hän näkee kyllä pienen katkeruuden Danten silmäkulmissa, mutta kohauttaa harteitaan. Tämä ilta on hänen. Dante saa kaikki muut illat, kaiken muun kuuluisuuden.
Aikaa kuluu ja raskaudet etenevät. Daniel joutuu lähtemään johonkin kirurgien konferenssiin Roaring Heightsiin, Simlandia suurimpaan ja kauneimpaan kaupunkiin. Hän ei valitettavasti voi ottaa viimeisillään raskaana olevaa vaimoaan mukaan. Carl ja Hanna lupaavat pitää tästä huolta miehen ollessa poissa kaupungista.
-Ei sinussa vielä ole mitään lisääntymisen merkkejä,
Carl kysyy uteliaana Evalta ja ruoka muuttuu tuhkaksi naisen suussa. Hän ei saa sitä nieltyä. Hannan tekisi mieli potkaista miestään sääreen, mutta tämä on liian kaukana. Carl ymmärtää samassa itsekin, että tuli sanottua ikävästi ja jää miettimään miten asian olisi voinut ilmaista paremmin. Hän miettii vieläkin, kun Eva ryntää pöydästä yläkertaan.
-Carl,
Hanna sanoo harvinaisen moittivalla äänensävyllä ja mies näyttää piestyltä pikkupojalta.
-En minä tarkoittanut,
hän sanoo pahoillaan. Hanna huokaisee.
-Minä tiedän, että sinä et tarkoittanut.
-Minä menen,
Iida puuttuu keskusteluun tyynesti ja tämä sulkee Hanna ja Carlin suut.
Dante ei paljon kotona viihdy nykyisellään. Siellä on hänen mielestään ihan liikaa raskaushuuruja ilmassa. Joka puolella täytyy varoa ettei törmäisi vastaantulevaan tai kulman takaa varoittamatta ilmestyvään raskausvatsaan. Isä huutaa heti kuin palosireeni jos Dante vahingossakaan hipaisee Hannan kallisarvoista lastia. Sanamuoto alkaa naurattaa Dantea heti, kun se tulee hänen mieleensä. Isähän ne lastit sinne jätti.. Nyt Dante jo hirnuu ääneen ja Mirko ja Malin ihmettelevät mitä hän nauraa. Danten on pakko kertoa. Mirko ymmärtää, Malin ei niinkään arvosta. Naiset.
-Ei Carl tarkoittanut sitä pahalla,
Iida sanoo lempeästi. Hän näkee Evan katseesta, että tämä on kovettanut jo itsensä, ei ota enää mitään vastaan. Hän ymmärtää. Iida on huikean onnellinen raskaudestaan, ihan kuten Hanna ja Adakin ovat, vaikka kyllä hän toki hetkittäin kadehtii ja kaipaa omaa hoikkaa vyörätöään ja muistelee aikaa, jolloin pienet jalat eivät rusentaneet hänen kylkiluitaan ja virtsarakkoaan joka minuutti. Varpaita ei ole näkynyt herra ties milloin viimeksi ja kauhuissaan Iida tajuaa unohtaneensa käydä hoidattamassa niitä kylpylässä. Heti huomenna, hän päättää.
-Ei tarkoittanutkaan,
Eva vastaa.
-Tuntuuko se pahalta,
hän jatkaa ja osoittaa sormillaan Iidan vatsaa.
-Ai kun siellä on kaksi?
-Niin.
-Kyllä ja ei,
vastaa Iida rehellisesti. Hän ei ala valehtelemaan sisarelleen vain tehdäkseen tälle paremman mielen.
-Iida, minun täytyy päästä nyt hetkeksi ulos.
-Eva, jäisit... juttelisit...
-Nähdään aamulla. Moikka.
Eva ryntää jo kohti rappusia eikä Iida kykene mitenkään tavoittamaan häntä tämän vatsansa kanssa. Hän huokaisee väristen.
Eva ei ajattele. Hän kipuaa auton kyytiin ja ottaa suunnan kohti lähintä, tai kaukaisinta, kuppilaa. Siellä on ääntä, siellä on meteliä eikä siellä ole, hemmetti vieköön, raskaana olevia naisia!
Eva aikoo juoda päänsä täyteen tänä iltana. Hän haluaa paeta hetkeksi tätä todellisuutta. Hän ei kestä. Miksi hänen kohtunsa ei kanna lasta? Miksi Danten siemen ei jää sinne, tee pesää itselleen? Kyyneleet ovat ihan silmien takana, kuumina, polttavina, mutta Eva työntää ne takaisin. Hän keikauttaa päätään asteen verran ylöspäin ja kävelee selkä jäykkänä ravintolan ovista sisään. Hän saa kyllä taksin täältä kotiin. Tai ehkä jopa kyydin. Mistäpä sitä tietää mitä ilta tuo tullessaan. Sisällä on tuttuja.
Iida nukkuu onnellisena sikeää untaan. Vaikka hän haluaisi huolehtia sisarestaan, hän ei jaksa. Tämä on jo aikuinen nainen.
-Luuletko, että Danielilta voisi kysyä.. no, tiedäthän,
Eva varovasti katsoo Carlia. Daniel on tämän poika. Mies voisi puhua pojalleen. Ymmärtääköhän Carl mitä Eva tarkoittaa? Miehet ovat joskus niin kovin yksinkertaisia ja heitä täytyy potkia oikeaan suuntaan saadakseen mitä tahtoo, tämän Eva jo tietää.
-Tarkoitatko lapsen saamisesta alulle,
Carl kysyy suoraan. Appi-ukko ei olekaan ihan latvasta laho, vielä, Eva tuumii ja häpeää sitten. Carl on äärimmäisen mukava, kuten Hannakin ja Eva tietää, että hänen kyvyttömyytensä saada lasta ei ole heidän vikansa eikä vika missään nimessä voi olla Wuorenheimojen suvussa! He ovat ihan käsittämättömän sikiävää väkeä! Carlillakin on jo kolme poikaa, joista yhden kaksoset, ja neljäs lapsi tulossa hetkenä minä hyvänsä. Samoin Daniel ja Darren ovat saaneet hänen sisarensa siunattuun tilaan alta aikayksikön. Vain hän on tällainen, epäkelpo kappale.
-Tarkoitan.
-Eva, Daniel on kirurgi,
Dante puuttuu puheeseen ja Carl mulkaisee poikaansa erittäin vihaisesti ja loput sanat kuolevat Danten huulille.
-No anteeksi,
Dante sanoo hiljaa ja erittäin loukkaantuneella äänellä. Hän syö aamupalansa nopeasti ja häipyy paikalta. Tapansa mukaan, Eva ajattelee katkerasti. Hän ei edes tiedä milloin se tunne on salakavalasti hiipinyt hänen sisimpäänsä, mutta siellä se on ja asuu, ilmeisesti sen lapsen paikalla, jota ei koskaan tule.


**********

Extra-kuva
Tekstiilikaksoset =D
No, onhan se Hanna toki muotiguru, joten kannattaahan naisen tyyli seurata ;-)


Evalla on siis vaikeuksia tulla raskaaksi. Miten tämä tulee vaikuttamaan hänen ja Dante elämään? Saako Eva apua Danielin kautta?

8 kommenttia:

 1. Pakko sanoa että hörähdin pari kertaa ääneen osaa lukiessani. :D Tekstin sekaan ripoteltu huumori uppoaa muhun kyllä hyvin.

  Mutta mutta, voi Evaa. Toivottavasti Danil saisi autettua naista jotenkin, vähintäänkin ohjattua vaikka jollekin kollegalleen joka on perehtynyt Evan kaltaisiin tapauksiin. Lapsen saamattomuss ei ilmeisesti Dantea pahemmin vaivaa mutta Evaa todella paljon. Pariskunnan eriävät aatokset tuossa tilanteessa eivät lupaa hyvää. Heidän pitäisi kyllä opetella puhumaan ajatuksistaan enemmän keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin siis Daniel, ei Danil. Voisin ehkä opetella tarkistamaan kommenttini kirjoitusvirheiden varalta ennen kuin lähetän ne. :D

   Poista
  2. Mulle dialogien kirjoittaminen on usein tosi tervaista, en tiedä miksi, ja välttelen sitä niin pitkään kuin pystyn, mutta eihän näissä tarinoissa ole mahdollista vältellä sitä kovin kauaa =D Jostain syystä tässä sukupolvessa on lähtenyt toisenlainen kirjoitusvaihde vaan päälle. Varmaan osasyy on se, että kun olin jo aloittanut erilaisella alulla ja piti aloittaa uudestaan, niin ajatus tympi. Ihan oikeasti todella tympi, ja piti keksiä jotain toisenlaista. Sitten se vain tuli ulos ja nyt dialogit eivät nekään enää tunnu ongelmallisilta.

   Danil tai Daniel, sentään pientä siihen että sekoilen Danielin ja Danten nimissä =D Tästäkin osasta varmaan alussa kuudesta eri kohtaa korjattu ko. virhe =D

   Poista
 2. Tää on aina tällänen päivän piristys kun tulee kurkkaamaan tänne ja näkee et on tullut uus osa! =D
  Mä oon jo pitkään miettiny, että miten sä pysyt noitten poikien nimissä perillä kun kaikki niin samantyylisiä kumminki.

  Ja oon niin tyytyväinen, että sait jatkettuu tätä tarinaa koko perheellä, vaik se sen uuden alotuksen vaatiki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3
   Aika hyvin noista poikien nimistä pysyy kärryillä kun ovat kuitenkin kaikki melkoisen omannäköisiään. Enemmänkin virheitä aiheuttaa se, ettei keskity loppuun asti mitä kirjoittaa =D Aloittaa ensin kertomaan jotain jostain veljeksestä ja vahingossa jatkaa samalla nimellä =D

   Poista
 3. Niin kuin vähän arvelinkin, lapsien saaminen ei välttämättä olisi niin helppoa. Evaa asia tuntuu ahdistavan paljonkin, voisi siis olla hyvä käydä tarkistamassa että kaikki on kunnossa. Saattaahan olla että kaikki on kunnossa, mutta Dantella ja Evalla on vain huonoa tuuria. Dantesta ei oikein ota selvää, vaikuttaa ainakin siltä että hän ei ole niinkään huolissaan tilanteesta. Voisin veikata, että jos asiaan ei pian tule helpostusta, alkaa tilanne vaikuttaa negatiivisin tavoin heidän suhteeseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat hyvinkin olla arveluinesi oikeilla jäljillä... Lasten saamisen kanssa on selkeästi vaikeuksia, mutta mihin tilanne johtaa ja mitä matkan varrella tapahtuu, siitä en vielä kerro mitään ;-)

   Poista
 4. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
  (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

  VastaaPoista