11.7.2017

58. Danten salaisuus

Sitten päästäänkin seuraavaan osaan. Johan tässä oli... päivän??... tauko? =D Joo, tahti hidastuu kohta. Loma alkaa perjantaina ja sen jälkeen tekemistä on vähän muutakin kuin istua koneella ;-) Yritän ehtiä toki päivitellä osia tänne ja vähän asioiden jakautumisesta riippuen ehdin varmaan jossain välissä pelata lisää ja saada kuvia tulevia osia varten. Tällä hetkellä kymmenen osan kuvat valmiina, niistä puolessa tekstitkin. Tässä niistä ensimmäinen, olkaapa hyvät.

Ja hei, jos teissä lukijoissa on tarinoitsijoita, niin ilmiantakaa toki itsenne ja vaihdetaan linkkejä =) Tutustun aina erittäin mielellään uusiin tarinankertojiin =)


**********
Aikaa kuluu eikä ahne Triadi luovuta Evasta. Wuorenheimot eivät edes tiedä onko nainen enää elossakaan, mutta he eivät myöskään uskalla jättää vastaamatta rikollisjärjestön vaatimuksiin. Rahat alkavat olla lopussa ja he ovat tulossa tiensä päähän.
Tässä pattitilanteessa Dante lopulta kävelee kaupungintalolle. Hän juttelee madame Cantinan kanssa ja tämä lupaa alkaa selvitellä diplomatiateitä Evan olinpaikkaa ja vointia sekä palautusta takaisin kotiin.
Koska rahasta alkaa olla huomattavassa määrin pulaa, Dante kantaa kortensa kekoon soittamalla puistoissa ja kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa, jotta perhe saa edes ruuan pöytään. Kasvihuone on tässä kohtaa arvaamaton apu ja äidin taidot puutarhan hoitamisessa ovat korvaamattomat.
Kuulijakuntaa Danten soitolle on laidasta laitaan ja poikkeuksetta simit viihtyvät. Hänet kutsutaankin usein juhliin soittamaan ja hän saa niistä sievoisen summan rahaa. Koskaan Dante ei pyydä mitään, hän ottaa vastaan mitä annetaan. Häneen on tullut nöyryyttä, jota häneltä on tähän asti puuttunut.
Carl ja Hanna vanhenevat ihan silmissä. Evan sieppaus on vienyt heistä voimia ja he ovat painuneet hieman kumaraan molemmat. Hanna hoitaa kummankin harmaat hiukset piiloon, mutta se on kaikki, johon hän tässä tilanteessa kykenee.
Ilman tyttöjä he olisivat varmasti jo romahtaneet kauan sitten, Hanna pohtii. Näiden välitön ilo ja nauru auttaa selviämään päivästä toiseen.
Koska Eva ei ole enää huolehtimassa kodista ja sen siisteydestä, on Dante opetellut petaamaan vuoteen. Se muistuttaa häntä Evasta. Aina toisinaan hän on varma, että voi erottaa vielä hennosti naisen tuoksun tämän tyynystä vaikka järki kertookin, että se on mahdotonta.
Katse kohoaa, osuu heidän tanssiaiskuvaansa. Kipu repii Dantea, viiltää avoimessa haavassa ja mies ei kestä enää yhtään enempää. Hän haluaa unohtaa, unohtaa, unohtaa... Ajatus takoo hänen päässään, hiki kohoaa otsalle. Mies käy pikaisesti suihkussa ja livahtaa sen jälkeen ovesta ulos omille teilleen.
Askel vie hänet Mullisien kotiin. Maj-Lis. Jossain syvällä sisimmässään Dante inhoaa itseään tämän vuoksi, mutta hän ei kestä olla yksin ajatustensa kanssa. Maj-Lis tarttuu häntä lämpimästi kädestä ja väristys kiirii käsivartta pitkin ylöspäin.
-Sinun ei olisi pitänyt tulla,
nainen sanoo, katsoo voimattomana poispäin. Hän tietää, että tämä on väärin, niin hirvittävän väärin, mutta ei kykene itselleen mitään. Dante on polte hänen suonissaan.
-Haluatko että lähden,
Dante sanoo pehmeästi ja Maj-Lis kääntää katseensa häneen nopeasti.
-En.
Vastaus tulee pikaisesti, henkäyksenä ja katseet lukittautuvat yhteen.
Maj-Lis tarttuu Danten käsistä, nojautuu aavistuksen verran taaksepäin, hymyilee arvoituksellista hymyä ja Dante tuntee kuumeen nousevan suonissaan. Hetken ajan, hän tietää, hän ei ajattele Evaa. Ei pohdi miten tämä voi, missä tämä on, sattuuko tähän. Tämä toimii hänelle paremmin kuin alkoholi.
-Tule yläkertaan,
nainen sanoo viettelevästi ja Dante seuraa.
He asettuvat vanhalle vuoteelle ja patja narahtaa äänekkäästi. Se naurattaa molempia. Hetken aikaa he ovat vain näin, toistensa vieressä, koskettamatta, ja jännite heidän välillään kohoaa taivaisiin. He eivät sano sanaakaan.
Lopulta tarve käy ylitsepääsemättömäksi, tarve koskettaa, tulla kosketetuksi, omistaa ja Dante vetää Maj-Lisin kainaloonsa. Nainen henkäisee. Sähkö heidän välillään on käsinkosteltavaa.
Huulet koskettavat huulia, kädet toista ihoa ja intohimo roihahtaa täydelle liekille.
-Tiedäthän, että me emme voi edelleenkään puhua tästä kenellekään,
Dante varmistaa vakavana. Suhde on niin monella tasolla väärin. He ovat serkuksia ja Dante on naimisissa, vaimo siepattuna.
-Tiedän ja tämä riittää minulle. Sen on pakko riittää.
Maj-Lis ei kerro, että hän on jättänyt ehkäisyn pois. Hän tietää, että Dante ei pian enää palaa hänen luokseen. Tulee jotakin, joko toinen nainen tai Eva. Hän haluaa jotakin pysyvää miehestä.
Dante vetää naisen uudestaan kainaloonsa.
-Jos asiat olisivat toisin,
hän sanoo ja katsoo Maj-Lisin vaaleansinisiin silmiin.
-Minä olisin joka tapauksessa huonoin mahdollinen vaimo sinulle,
Maj-Lis toteaa hymyillen. Hän ei sietäisi miehen näitä piirteitä, joita Eva katsoo sormiensa lävitse. Maj-Lis haluaa omistaa, hän ei jaa, mutta Dante ei ole hänen omansa.
He suutelevat vielä kertaalleen ja Dante poistuu.
Ovi on sulkeutunut vain hetki sitten miehen takana kun Malin astuu huoneeseen.
-Mitä helvettiä?
Sisar on äärimmäisen järkyttynyt ja Maj-Lis tajuaa saman tien, että valehteleminen on turhaa.
-Anna minä selitän...
-Parempi olisikin! Selitäpä minulle, miksi meidän serkkumme tulee ulos sinun huoneestasi ja minä löydän sinut täältä alusvaatteisillasi?!
-Dante.. minä... me...
Maj-Lis änkyttää.
-Niin, sen verran minäkin jo ymmärsin! Sinä hemmetin lutka! Minä häpeän sitä, että sinä olet sisareni,
Malin raivoaa.
-Älä. Ihan oikesti älä. Minä rakastan häntä...
-Tajuatko sinä edes kuinka monen simin sydämen tämä särkee jos se tulee yleiseen tietoon? Ymmärrätkö sinä ollenkaan mitä olet tehnyt? Setä ja täti ovat ihan solmussa tilanteen kanssa muutenkin, mutta sinun täytyy vielä mennä hämmentämään tätä soppaa! Äläkä sinä höpötä mitään rakkaudesta minulle! Itsekäs paskiainen sinä olet!
-Malin! Minullakin on oikeus olla onnellinen!
Malinin käsi lähtee liikeelle ennen kuin kumpikaan heistä tajuaa mitä tapahtuu ja kuuluu äänekäs läimäisy. Kipu lentää käsivartta ylöspäin, niin kovaa Malin sisartaan lyö. Hän huohottaa vihasta ja Maj-Lis nostaa avuttomana käden punoittavalle poskelleen, kyynelten vieriessä valtoimenaan.
-Minä sinuna pakkaisin kamani ja etsisin toisen paikan missä yöpyä tästä lähtien. Sinä et ole enää sisareni,
Malinin ääni on hyisen kylmä. Hän poistuu huoneesta ja jättää Maj-Lisin nyyhkyttämään sinne.


**********


Tällaisia Dante on puuhastellut kaikkien selän takana. Maj-Lis tuli kuin tulikin raskaaksi tämän seurauksena ja Dantelle on lapsi siis tuloillaan. Miten tässä käy? Jatkuuko Maj-Lisin ja Danten suhde, tuleeko heidän lapsestaan Wuorenheimojen jatkaja? Mitäpä luulette?4 kommenttia:

 1. Damn. Mä arvasin että Dantella on jonkinlainen salasuhde, mutta että omaan serkkuunsa. Tästä ei voi seurata mitään hyvää, Maj-Lis ja Dante saa kaikkien vihat päälle ja mä vähän veikkaan että tuosta "suhteesta" syntyvä lapsi ei jatka sukua vaikka Dante virallisesti perijäksi valittiinkin. Ehkäpä Daisysta tai Davinasta voisi tulla suvun jatkaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Erittäin hyviä arvauksia. Enempää en taida sanoa ;-)

   Poista
 2. Danten pettäminen ei oikeastaan yllätä minua, mutta se että hän pettää vaimoaan oman serkkunsa kanssa on melkoisen yllättävää. Maj-Lis on jotenkin kuvottava, enkä erityisemmin pidä hänestä. Ei sillä että Dantekaan teollaan saisi sympatioitani puolelleen. :D Toivon, että tuosta salasuhteesta alkunsa saanut lapsi ei jatkaisi sukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä onnistuin herättämään voimakkaita tunteita tällä käänteellä. Hyvä =) Niin oli tarkoituskin.
   Danten teko on kieltämättä varsin ikävä, vaikkakin ymmärrän hänen kypsymättömän ajattelutapansa ja tarpeensa saada ajatuksensa pois Evasta. Tapa vain on väärä.

   Tulevasta suvunjatkajasta en vielä spekuloi, mutta hyvä kun te lukijat pohditte sitä =)

   Poista