16.3.2018

1. Historiaa perheen pienimmille

Parkerin suvun aloitus käydään läpi kuudessa ensimmäisessä osassa. Tämä siksi näin, että alunperin kuvailin vain huvikseni sekä opetellakseni hieman kameran käyttöä. En vielä ajatellut varsinaisesti tarinan aloittamista tuossa vaiheessa.

Alkuosan kuvissa simit myös näyttävät erilaisilta kuin tulevat näyttämään jatkossa. Näissä kuvissa simeillä on The Sims Resourcesta ladattuja juttuja, kuten iho, default-silmät sekä extra pisamia. Nyt kuitenkin lähtiessäni tekemään tarinaa haluan, että peliä ei häiritse eikä mahdollisesti korruptoi pelinvalmistajan ulkopuoliset tavarat.

Kuvissa näkyy myös joitakin muita kokeiluna ladattuja juttuja, kuten seiniä ja lattioita. Nekin on poistettu.

Takkuilen vielä jonkin verran tämän kuvauksen kanssa ja pienenä shokkina tuli se, että Picasa ei avaakaan näille kuville mahdollisuutta käsittelyyn. Sen vuoksi kuvat ovat rajaukseltaan huomattavasti erilaiset kuin Sims 3 -tarinoissani. Yritän ottaa tämän huomioon jatkossa kuvatessani uusia osia.**********

-Shh, älä itke. Isi kertoo sinulle tarinan. Mitä ihmettä isi oikein kertoisi? Hmm... Nyt isi tietää. Isi kertoo papasta. Kuule, sinun pappa oli aikamoinen poika...**********
Tommy oli punapäinen pisamanaama. Hänellä oli huikea huumorintaju ja tuikkivat, vihreät silmät.
Tommy harrasti paljon liikuntaa ja hänellä oli ihan oma personal trainerikin. Tommyn oli pakkokin harrastaa liikuntaa, sillä hän oli töissä salaisessa palvelussa.
Sinun isoisäsi oli hyvännäköinen mies ja tiesi sen itsekin.
Naiset pyörivät Tommyn jaloissa eikä valinnanvaraa puuttunut.
Pappa kertoi, että oli hyvin lähellä ettei eräästä Pennystä tullut hänelle vaimoa.
Tommyn silloinen talo oli vanha ja iso tiilirakennus. Se oli aika koruton. Näytän joskus kuvia kun olet vähän isompi.
Sisällä talossa löytyi vain välttämättömimmät tarpeet.
Edes ruokapöytää papalla ei tuolloin ollut. Hän kertoi syöneensä sängyllä istuen.
Se miksi Pennystä sitten ei tullutkaan papan vaimoa johtui siitä, että muuan naapurintyttö tuli toivottamaan Tommyn tervetulleeksi Willow Creekiin asumaan.
Summer oli niin kaunis, ettei pappa saanut hänestä silmiään irti kuule. Eikä pelkästään kaunis vaan myös mukava.
Summer kertoi sen tapaamisen aikana, että hän suunnitteli muuttoa ulkomaille työn perässä. Papan ilme oli hieman venähtänyt ja hän kertoi, että Nykäsen Ilmari oli naureskellut hieman vahingoniloisesti. Paljon myöhemmin oli selvinnyt, että Ilmarillakin oli omia agendojaan Summerin suhteen.
Pappasi oli kuitenkin äärimmäisen itsepäinen ja päättäväinen nuori mies. Hän ei antanut periksi.
Sitkeästi Tommy vieraili kaunottaren luona.
Pikkuhiljaa tunteet alkoivat lämmetä Summerinkin taholta kun pappa pisti parastaan, mutta tässä vaiheessa hän kertoi hieman jarrutelleensa. Ihan vain siksi, että pappa oli hyvä kalamies. Miten se tähän liittyy? Siitä kerron sinulle ehkä joskus vähän myöhemmin.
Treenatessaan juoksumatolla ja katsellessaan vinkkejä kokkiohjelmista pappa suunnitteli tarkasti seuraavia siirtojaan.
Hän tapaili neitokaista milloin kahviloissa ja milloin museoissa ja kutsui tämän viimein sitten uudestaan vaatimattomaan kotiinsa. Pappa kertoi, että tunteet olivat käyneet aika herkillä hänen tunnustaessaan vihdoin rakastavansa Summeria.
Herkkä suudelmakin vaihdettiin... ja asiat johtivat yhdestä toiseen.
Summer olikin aika päättäväinen nuori nainen hänkin ja koska sinä olet niin nuori, ettet ymmärrä etkä muista mitä minä kerron, voin toistaa mitä pappa minulle kertoi asioista aikuistuttuani. Isoäitisi oli hyvinkin suorasukaisesti vietellyt papan ja siinä kuule vaatekomeron hyllyt ja ovetkin olivat saaneet kyytiä.
Pappa sanoi, että hyvä kun hän oli päässyt kopista kävellen ulos...
Siitä eteenpäin Tommy ja Summer asuivatkin saman katon alla ja isoäitisi loi perustan sille puutarhalle, joka meillä on nyt tuolla ulkona.
Hän jaksoi helliä ja hoivailla tulevia kasvinalkujaan loputtomasti.
Pappasi hyvä ystävä Brant Hecking treenasi usein hänen kanssaan.
Hän se ujutti Tommyn päähän ajatuksen avioliitosta.
Tommy sanoi, että hän lähti melkein siltä seisomalta ostamaan sitä sormusta.

Ja siellä, puutarhan perukoilla, joen äärellä, Tommy kosi rakastaan ja tämä vastasi kyllä.**********


Näin sitten päästiin uuden tarinan alkuun. En osaa sanoa vielä minkälaiseen suuntaan lähden tätä tarinaa viemään kun ensin päästään näistä alkuosista eteenpäin. Tällä kertaa ei ole myöskään suunnitteilla jatkaa sukua aina jollain tietyllä sukupuolella. Toivottavasti viihdytte mukana edelleen =)

2 kommenttia:

  1. Tommy on kyllä varsin kivan näköinen tapaus. :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan hänen perheensä seikkailuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Tästä pikkuhiljaa lähdetään rakentelemaan uutta sukutarinaa. Katsotaan mihin asti päästään ja mitä kaikkea matkan varrelle mahtuu.

      Poista