11.3.2018

Ongelmia

Päivitysväli on pidentynyt, mutta se itsessään ei ole ongelma. Se sen sijaan on, että pelitallenne on ilmeisesti korruptoitunut tai jotain ja näyttää pahasti siltä, että menetän kyseisen pelin 😭 Sen myötä on täysin mahdollista, että poistan koko Sims 3:n koneelta ja jatkossa keskityn nelosella pelaamiseen. Se ainakin toistaiseksi on toiminut nätisti. Olen jo jonkin aikaa keräillyt kuvia pelistä uutta tarinaa varten. Blogin nimihän on Storytime ja tarkoitus on alun alkaenkin ollut kuljettaa mahdollisesti kahta tai kolmeakin tarinaa rinnakkain kunhan aika vain olisi riittänyt. En vain osaa perustaa uutta ( toista ) sivua tarinoita varten, joten tarinat tulevat tässä blogissa jäämään kahteen. Jos en saa Wuorenheimojen tallennetta pelastettua, itse tarina kuitenkin tulee jäämään näille sivuille ainakin toistaiseksi ja kerron myös miten olin suunnitellut tämän sukupolven menevän. Lisään myös valikoituja kuvia siinä tapauksessa aina siihen asti, mihin ehdin kuvata. Jos muuta vaihtoehtoa ei ole, siitä tulee Wuorenheimojen jäähyväisjakso.

Sims 3 on ensimmäinen tämän pelisarjan peli, jota olen pelannut. Se on harmillisesti kärsinyt koko ajan ihan hirveistä bugeista ja vaikka omistan kunnollisen pelikoneen ja olen karsinut lisäosat mahdollisimman vähiin, mikään ei ole auttanut. Tulee olemaan lievästi tuskallista luopua kolmosesta, jos siihen mennään... Sims 4:n grafiikka ei ole yhtä loistavaa ja takkuilen jonkin verran suljetun maailman kanssa, mutta pikkuhiljaa peli on lisäosiensa johdosta saanut jonkinlaista ryhtiä ja toimintaakin. Vampyyrit -lisäosaa en ole siihen ottanut, sillä yliluonnolliset ei Wuorenheimojen viime aikaisista käänteistä huolimatta ole oikein olleet minun juttuni. Toistaiseksi ainakin myös viidakkoseikkailu puuttuu, sillä en ole täysin vakuuttunut siitä ja sen tarpeellisuudesta omien pelieni kannalta. Jaan pelitilini kolmen lapseni kanssa, joten sitähän en tiedä jos joku heistä haluaa jonakin päivänä kyseisen lisäosan ostaa. Toivottavasti olemme kuitenkin yhtä mieltä noista vampyyreista...

Yhdessä koeluontoisessa pelissäni nelosella olen päässyt kolmanteen sukupolveen asti ja siellä ainakin peli on edelleenkin rullannut nätisti. En tiedä kuinka hyvin se tulee toimimaan jos yrittää sinne kymmenenteen sukupolveen. Sitä on tarkoitus joka tapauksessa lähteä yrittämään, tapahtui Wuorenheimojen kanssa mitä tahansa ja uuden perheen nimi on Parker. En vielä ole ehtinyt käsitellä kuvia, joten ette saa teasereita. Päätän joka tapauksessa Wuorenheimojen kohtalon varsin pian.

-Arwen / Windolyn

1 kommentti:

  1. Se on sääli jos tarinan joutuu lopettamaan kesken, erityisen paljon se harmittaa silloin kun syy on sellainen että siihen ei voi itse vaikuttaa. Toivottavasti saat homman vielä toimimaan, mutta jos et niin kiva että kuitenkin kerrot mitä piti tapahtua. Jos aloittelet nelosella uutta tarinaa niin jään kyllä mielenkiinnolla seuraamaan sitä. :)

    Itse en ole sims 4 vielä ostanut, vaikka se vaikuttaakin ihan kiinnostavalta niin en ole vielä rohjennut koska en ole lainkaan varma että läppärini jaksaisi pyörittää sitä kolmosen rinnalla. :D

    VastaaPoista