11.4.2018

Taloesittely

Tässä pikainen silmäys tulevaan taloon. Alustavan suunnitelman mukaan tällä tontilla pysytään toistaiseksi.


**********

Talon paraatipuoli. Tommy ja Summer ansaitsivat loppuaikoina tosi paljon rahaa, joten sain ostettua perheelle paremmalla tontilla olevan ison talon. Tontti jälleen itse rakennettu.
Talossa on kaksi kerrosta, paljon ikkunoita, ulokkeita sekä takana terassi. Ensi alkuun kärsin tosi paljon nelosella rakentamisesta kolmosen jälkeen, sillä kamerakulman vaihtaminen on tässä pelissä paljon hankalampaa ja tämäkin tontti on rakennettu ennen perheen siirtämistä tänne, joten minä en ainakaan ole löytänyt kuin yhden kuvakulman, jolla rakentaa tyhjille tonteille. Pikkuhiljaa olen tätä opetellut ja tietyllä tapaa olen paljon tyytyväisempi nelosen rakennustilaan suhteessa kolmoseen. Vaikka pintamateriaaleja ei pääse muokkailemaan kuin siltä osin, mitkä peli on materiaaleiksi laittanut, nelosessa on suoraan mahdollisuuksia koristella taloa tavoin, joita kolmosessa ei ollut.
Tässä kuva yhdestä lastenhuoneista. En oikeastaan ehtinyt pelata juurikaan nelosella ennen taaperoiden ilmestymistä kuvioihin ja tämä ikävaihe on mielestäni nelosessa onnistunut oikein todella hienosti.
Kaikki kylpyhuonetilat on rakennettu mielikuvituksettomasti samalla tapaa. Näitä on talossa 6 kappaletta. Pelin kuluessa sisustelen ja muokkailen niitä hieman.
Sisääntulo talon sisältä kuvattuna. Tykkään erityisen paljon siitä, että seiniä on olemassa kolmea eri korkeutta ja ikkunat pystyy asettelemaan haluamalleen korkeudelle.
Perheen uusi olohuone.
Yksi isoimmista asioista, joista pidän nelosessa enemmän suhteessa kolmoseen on se, että simit pystyvät liikkumaan vaivattomammin pienissäkin tiloissa. He osaavat etsiä uusia reittejä eivätkä he valita, että "kun tuo nyt istui tuohon niin minä en pääse istumaan ollenkaan, jätän siis syömättä kokonaan".
Työhuone. Edellisen kuvan olohuone sijaitsee kuvaan nähden vasemmalla. Työhuonetta huonetta hallitsee Tommyn työstään palkinnoksi saamat huonekalut ja tietokone. Jos vain saan vietyä Ashin korkeimmalle tasolle poliisissa, huonekalut tässä huoneessa vaihtuvat.
Työhuoneesta kun lähdetään etenemään kohti keittiötä, väliin jäi tyhjä aula. Päätin hyötykäyttää sen sijoittamalla sinne pianon. Tätä vain ei ole toistaiseksi ollut juuri aikaa käyttää...
Keittiö.
Täällä näkyy Summerin ammatin helmet: hella ja jääkaappi. Keittiöistä olen tässä nelosessa kaikkein eniten tyytyväinen, sillä esimerkiksi yläkaappien variaatiot ovat ihan huikeat. Minulla kesti vain hyvä tovi löytää ne pelin sisältä ja jouduinkin etsimään siihen vinkit netin kautta. Rakentamisessa on vieläkin juttuja, joita en ole ehtinyt selvittää, mutta kaikki aikanaan.

Viimeisenä ruokasali kuvattuna keittiön suunnasta. On ihan mahtavaa saada taaperot sijoittumaan pöydän ääreen syömään. Toisinaan pelissä vaan tulee tässä asiassa raivostuttavia tilanteita, kun taaperot heräävät jäätävässä nälkätilassa ja vanhemmat eivät syystä x tahdo millään saada heitä ruokituksi.


Tällaiselle tontille siis siirrytään seuraavassa osassa ja tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin ensimmäisen kuvan alalaidassa vihreän timantin =) Sieltä alkaa perheen tarina =)1 kommentti:

  1. Tää talo on kyllä todella kaunis ulkoa ja näyttää sisältäkin olevan paljon tilaa.

    VastaaPoista